Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Nτροπή: Χωρίς ασθενοφόρο το Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου

Nτροπή: Χωρίς ασθενοφόρο το Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου

Δεν σπανίζουν δυστυχώς στην Αιτωλοακαρνανία οι εικόνες της μεταφοράς ασθενών και τραυματιών με αγροτικά και άλλα οχήματα ελλείψει ασθενοφόρων.

Και δεν αποκλείεται αντίστοιχες να εμφανιστούν ξανά στην περιοχή του Βάλτου καθώς εδώ και εβδομάδες το Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου έχει ξεμείνει από ασθενοφόρο…

Μια μεγάλη περιοχή δηλαδή δεν καλύπτεται και σε περίπτωση συμβάντος καλείται το ΕΚΑΒ Αγρινίου να σπεύσει . Να διανύσει δηλαδή το ασθενοφόρο από το Αγρίνιο δεκάδες ακόμη και εκατοντάδες χιλιόμετρα για να παραλάβει ασθενή με όποιους κινδύνους αυτό συνεπάγεται.

Το μοναδικό ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Χαλκιόπουλου είναι αυτές τις ημέρες   ακινητοποιημένο λόγω βλαβών κάτι που συμβαίνει συχνά. Δεν είναι άλλωστε μυστικό πως πολλά ασθενοφόρα που κυκλοφορούν στη Δυτική Ελλάδα είναι παλαιά και παρουσιάζουν βλάβες αποτελώντας κίνδυνο για το πλήρωμα τους και τους μεταφερόμενους ασθενείς.

Είναι επιτακτική ανάγκη λοιπόν όλοι οι αρμόδιοι να σπεύσουν για την επίλυση του προβλήματος και για να αποκτήσει το Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου ένα νέο ασθενοφόρο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.