Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Τρεις μέρες χωρίς νερό το Ρίβιο και ο Άγιος Στέφανος

Χωρίς νερό βρίσκονται εδώ και τρεις ημέρες τα σπίτια σε Ρίβιο και Άγιο Στέφανο, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα καθώς δεν μπορούν να καλύψουν καθημερινές ανάγκες.

Αναγνώστρια του xiromeronews.blogspot.com, καταγγέλλει:

“Σήμερα και για τρίτη ημέρα η κατάσταση συνεχίζεται χωρίς ύδρευση στην περιοχή Ριβιο και Άγιο Στέφανο (Παπαδάτου Ξηρομέρου-Ενότητα Φυτειών). Είμαι κάτοικος Αγίου Στεφάνου και η αγανάκτηση και η απελπισία τόσο η δική μου αλλά και όλων των κατοίκων είναι μεγάλη καθώς θυμίζει τη βλάβη που υπέστη ξανά το σύστημα της υδροδότησης το 2015 και υπήρχε έλλειψη νερού για δεκαπέντε ημέρες. Όλοι τους είναι ανάξιοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με την τοπική μας κοινωνία και απέχουν εξ’ αυτού, μόνο για την περίοδο των εκλογών θα πλησιάσουν το κατώφλι των σπιτιών μας για να ζητήσουν τις ψήφους τους. Η πικρία μου είναι μεγάλη και ντρέπομαι για λογαριασμό τους που δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να μην έχεις νερό στις μέρες μας και να διευκρινίσω ότι κατά διαστήματα πάντα έχουμε κάποια διακοπή ύδρευσης στην περιοχή μας!!! Ας επισπεύσουν την διαδικασία επιδιόρθωσης της βλάβης γιατί η κατάσταση είναι ανυπόφορη”!

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Τ.Κ. Παπαδάτου κ. Νίκος Ζαρέντης, απάντησε ότι η ζημιά είναι μεγάλη και μέχρι την Δευτέρα θα αποκατασταθεί η υδροδότηση. Συγκεκριμένα: Ως Πρόεδρος ήμουνα χθες με τον κ. Γουρνάρη που φτιάχνει το μοτέρ στο Αγρίνιο. Είδα και τη ζημιά που είναι μεγάλη. Μου είπε ότι την Δευτέρα θα μπει νερό, ίσως και την Κυριακή. Δεν έχει καμία σχέση που δούλευε το μηχάνημα λίγες ώρες παραπάνω. Για παράδειγμα στον Αστακό δουλεύουν σε 24ωρη βάση. Πάντως το μοτέρ θα μπει μέχρι την Δευτέρα, ανεξαρτήτως χρημάτων…

Πηγή: xiromeronews.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.