Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Χριστίνα Σταρακά: «Όλοι μαζί ας παλέψουμε για το δικό μας Πολυτεχνείο»

Χριστίνα Σταρακά: «Όλοι μαζί ας παλέψουμε για το δικό μας Πολυτεχνείο»

Το μήνυμα της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγρινίου, Χριστίνας Σταρακά, για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Αυριο, μετά από 46 χρόνια,σε ανάμνηση της ηρωικής θυσίας των νέων στο βωμό των υψηλών ανθρωπίνων ιδανικών, συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις που υπηρετούν την ιδέα της Δημοκρατίας της Ισότητας της Ελευθερίας και της Ελπίδας.

Αποδίδουμε φόρο τιμής σε εκείνους που τόλμησαν να συγκρουστούν με τις δυνάμεις της Τυραννίας και να ξεπλύνουν με το αίμα τους την πιο μελανη σελίδα της πολιτικής ιστορίας της χώρας μας. Η επέτειος του Πολυτεχνείου τιμήθηκε τιμάται και θα τιμάται όσο υπάρχουν άνθρωποι.Τα τότε γεγονότα συγκλονίσαν όλη την ανθρωπότητα.

Την 21η Απριλίου η τότε διεθνής Διπλωματία επέβαλε στη χώρα μας τη Δικτατορία. Μέχρι το 1970 η αντίδραση του λαού ήταν ασυντονιστη. Το 1973 οι φοιτητές αποφασίζουν να δράσουν.Γιατί τα νιάτα ξέρουν πάντα να χτίζουν ζωές και να διεκδικούν τα δικαιώματα τους. Πέτυχαν το στόχο τους. Η Χούντα κατέρρευσε.

Μήνυμα σημερινό η ενότητα του λαού και η ομοψυχία για κάθε Πολυτεχνείο. Αναγκαία και η συμπορευση με τη διεθνή πραγματικότητα στη δημιουργία ενός κόσμου που αλλάζει. Κάθε 17 Νοεμβρίου ο Έλληνας θυμάται και ενεργεί πιο αισιόδοξα με ανθρωπισμό και εθνική υπερηφάνεια.

Όλοι μαζί ας παλέψουμε για το δικό μας Πολυτεχνείο για τη δική μας Ελπίδα σεβομενοι τα δίκαια και την ιστορική κληρονομιά τους έθνους μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.