Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Χριστίνα Σταρακά: «Προχωράμε μαζί με τους πολίτες για την τελική νίκη»

«Το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής είναι αν θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα Αγρίνιο πρωταγωνιστή ή αν θα παραμείνουμε στην αδράνεια και την στασιμότητα», ανέφερε στις συναντήσεις που είχε με πολίτες στο κέντρο της πόλης η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά.

Η Χριστίνα Σταρακά περιόδευσε μαζί με στελέχη του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς», καθώς και με νέους που στηρίζουν την υποψηφιότητά της.

Η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για την δυνατή εντολή που της έδωσαν ενόψει του δεύτερου γύρου δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Συνεχίζουμε τον αγώνα ώστε την Κυριακή να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη η οποία θα αλλάξει το μέλλον του αγαπημένου μας τόπου. Έχουμε πρόγραμμα για τα καθημερινά και τα μεγάλα ζητήματα του δήμου μας. Θέλουμε να ενώσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις που θέλουν ο Δήμος να είναι ένας δημιουργικός οργανισμός που θα αγκαλιάζει όλους τους δημότες. Αυτό είναι πρόοδος και αυτό θα υπηρετήσουμε».

Θέματα που ενδιαφέρουν

7 Σχόλια

 1. ΣΤΟ ΚΕΝΟ

  Αν απευθύνεσαι πάντως σε μας τους αριστερούς και τους συριζαίους δεν έχεις λαμβάνειν τίποτα. Όπως έστρωσες έτσι και να κοιμηθείς. ΜΑΥΡΟ

 2. ΙΩΑΝΝΗΣ

  Ας δούμε ρε παιδιά και κανέναν άλλον.Απο τον νυν δήμαρχο εμείς που μένουμε εκεί που γίνεται η λαϊκή κάθε Πέμπτη δεν έχουμε δει τίποτα.Φτάχνει μόνο εκεί που θέλει.Δυσοσμία τρεις μέρες συνέχεια αφού τελειώνει η λαϊκή.Καθαριότητα μισή και αναίσθητη. Φασαρία τι να πούμε .Ξυπνάμε κάθε Πέμπτη από τα εφτά χαράματα.Ο δρόμος είναι στενός για λαική.Αυτή έπρεπε να μεταφερθεί και όχι οι άλλες που σχεδιάζουν.Δύο χρόνια παλεύουμε να μας φτιάξουν έναν δρόμο στη γειτονιά που είναι στο μαύρο χάλι και μας κοροϊδεύουν.

 3. ΙΩΑΝΝΗΣ

  Ας δούμε ρε παιδιά και κανέναν άλλον.Γιατί από τον νυν δήμαρχο εμείς που μένουμε εκεί που γίνεται η λαϊκή κάθε Πέμπτη δεν έχουμε δει τίποτα.Δυσοσμία τρεις μέρες συνέχεια αφού τελειώνει η λαϊκή. Το καλοκαίρι ακόμα χειρότερα.Φασαρία; Ξυπνάμε κάθε Πέμπτη από τα εφτά χαράματα.Καθαριότητα μισή και αναίσθητη.Ελάτε να δείτε ποιοι καθαρίζουν το δρόμο.Ο οποίος δρόμος είναι ακατάλληλος για λαϊκή μιας και είναι στενός.Η δε πρόσβαση στα σπίτια μας είναι μαρτύριο.Κανένας δεν ήρθε από το Δήμο να δει.Παρόλο που γνωρίζουν τα πάντα.Φτιάχνουν έργα εκεί που θέλουν .Αυτή η λαϊκή έπρεπε να μεταφερθεί και όχι οι άλλες που σχεδιάζονται.Εμείς παλεύουμε εδώ και ενάμισι χρόνο να μας φτιάξει έναν δρόμο εδώ στη γειτονιά που είναι γεμάτος λακκούβες και μας κοροϊδεύουν συνέχεια.Γι αυτό λέω. Ας δούμε κανέναν άλλον .

 4. ΙΩΑΝΝΗΣ

  ς δούμε ρε παιδιά και κανέναν άλλον.Γιατί από τον νυν δήμαρχο εμείς που μένουμε εκεί που γίνεται η λαϊκή κάθε Πέμπτη δεν έχουμε δει τίποτα.Δυσοσμία τρεις μέρες συνέχεια αφού τελειώνει η λαϊκή. Το καλοκαίρι ακόμα χειρότερα.Φασαρία; Ξυπνάμε κάθε Πέμπτη από τα εφτά χαράματα.Καθαριότητα μισή και αναίσθητη.Ελάτε να δείτε ποιοι καθαρίζουν το δρόμο.Ο οποίος δρόμος είναι ακατάλληλος για λαϊκή μιας και είναι στενός.Η δε πρόσβαση στα σπίτια μας είναι μαρτύριο.Κανένας δεν ήρθε από το Δήμο να δει.Παρόλο που γνωρίζουν τα πάντα.Φτιάχνουν έργα εκεί που θέλουν .Αυτή η λαϊκή έπρεπε να μεταφερθεί και όχι οι άλλες που σχεδιάζονται.Εμείς παλεύουμε εδώ και ενάμισι χρόνο να μας φτιάξει έναν δρόμο εδώ στη γειτονιά που είναι γεμάτος λακκούβες και μας κοροϊδεύουν συνέχεια.Γι αυτό λέω. Ας δούμε κανέναν άλλον .

 5. Ανώνυμος

  ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΚΗΣ !! ΕΧΩ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ !!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.