Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021

Η Δανή μουσικός που διαφήμισε παγκοσμίως την έκθεση Canvas στο Αγρίνιο!

Η Δανή μουσικός που διαφήμισε παγκοσμίως την έκθεση Canvas στο Αγρίνιο!

Το ότι η Έκθεση βινυλίου Canvas στο Παπαστράτειο στο Αγρίνιο(η οποία συνεχίζεται αφού παρατάθηκε η διάρκειά της) έκανε μεγάλη εντύπωση, είναι κάτι που το ξέραμε.

Να, όμως, που έγινε γνωστή και στην Δανία(!)όπως είδαμε στην ανάρτηση της γνωστή μουσικού Maria Gottschalk η οποία έγραψε πολύ κολακευτικά πράγματα, λέγοντας πως είναι περήφανη που το άλμπουμ της Common Ground είναι μέρος της έκθεσης!

Δεν ξέρουμε πως της έφτασε η μετάφραση από το άρθρο του agrinionews.gr αλλά καλύτερη διαφήμιση δεν μπορούσε να μας κάνει. Μάλιστα στο τέλος εξηγεί με χιούμορ- και το ανάλογο emoji –ότι το άρθρο είναι στα ελληνικά!

Δεν πειράζει, μια χαρά η διαφήμιση και για εμάς όπως μια χαρά και για την έκθεση αλλά και για το Αγρίνιο. Λέγοντας μάλιστα ξεκάθαρα για την μεγαλύτερη τέτοια έκθεση… ever! Μην πει κανείς ότι δεν είναι εξωστρέφεια αυτή και μάλιστα στα πέρατα της Ευρώπης, ε;

Η Maria Gottschalk παίζει πιάνο και τραγουδά και το άλμπουμ της κινείται στον χώρο της dream pop. Το πολύ ενδιαφέρον μαζί της είναι πως μετά το 2015 που έβγαλε το άλμπουμ άφησε χρόνο στον εαυτό της και έγινε και ψυχοθεραπεύτρια! Πριν το Common Ground είχε κυκλοφορήσει δύο EP τα Let The Sun Shine On Me This Time και Heart Undercover.

Παρεμπιπτόντως, να πως είναι η αληθινή εξωστρέφεια και για τις πόλεις μας, η οποία δεν επιτυγχάνεται με κρατικές εκθέσεις και συντεχνιακές ημερίδες, αυτό το έχουμε εμπεδώσει πια…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.