Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Ανατροπών συνέχεια για το Άκτιο-Αμβρακία

Ανατροπών συνέχεια για το Άκτιο-Αμβρακία

Δεκτή η προσφυγή της GD Infrastrutture στην ΑΕΠΠ  Ανατροπών συνέχεια στο μεγάλο έργο ολοκλήρωσης του αυτοκινητόδρομου Ακτίο-Αμβρακία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com η προσφυγή της GD Infrastrutture στην ΑΕΠΠ ενάντια στην ακύρωση του διαγωνισμού έγινε δεκτή.

Αναμένοντας το σκεπτικό της απόφασης και της αντίδρασης του υπουργείου Υποδομών αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάμε ξανά στο περιβάλλον του αρχικού διαγωνισμού.

Να θυμίσουμε ότι στις αρχές του έτους το υπουργείο ΥΠΟΜΕ είχε αποφασίσει την ματαίωση του διαγωνισμού λόγω μη ανανέωσης των προσφορών, πράγμα που οδήγησε την GD Infrastrutture να κινηθεί με προσφυγή στην ΑΕΠΠ.

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ-15 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Σίγουρα πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά «αιώνια έργα» της χώρας. Στις 16 Μαρτίου 2020 θα κλείσουν 10 χρόνια από τις υπογραφές των 4 εργολαβιών (είχε σαλαμοποιηθεί όπως ο άξονας Πάτρα-Πύργος) που υπόσχονταν ότι τρία χρόνια αργότερα θα είχε ολοκληρωθεί ο άξονας των 48,5χλμ.

Αντί για αυτό, στην δέκατη επέτειο, έχουμε σε λειτουργία, μόλις 15χλμ στο δυτικό άκρο του άξονα και ένα διαγωνισμό σε αναμονή. Θα χρειαστεί δε να περιμένουμε κατ`ελάχιστο μέχρι το τέλος του 2023 για να δούμε πλήρως ολοκληρωμένο τον άξονα ακολουθώντας οποιοδήποτε σενάριο

Νίκος Καραγιάννης

ypodomes.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Δημήτρης κοντονικας

    Γιατί κύριε πρόδρομε στεναχωρείς τον Καραμανλή που θέλει να δώσει όλα τα έργα της χώρας σε ακτωρ τερνα και Μυτιληναίο;

  2. Gar

    Απάντηση στον Δ Κοντονίκα:

    Εσύ ξέρεις ότι ο κύριος πρόεδρος έκαμε 16 χρόνια και ακόμη δεν έχει τελειώσει τον πείρο/παραπείρο;. Εσύ ξέρεις ότι ο Προεδρος είναι είναι ο κύριος υπέυθυνος που επί 17 χρόνια δεν έχει τελειώσει το τραίνο στο Αίγιο; Εσύ ξέρεις για πόσα άλλα έργα έιναι υπεύθυνος για τις καθυστερήσεις ο κ Πρόεδρος που ξέρει μόνο να κάνει ενστάσεις και να εκβιάζει;
    Τα γνωρίζεις όλα αυτά κύριε Κοντονίκα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.