Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Αγρίνιο: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το αντιπλημμυρικό έργο στον Λυκοραχίτη

Αγρίνιο: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το αντιπλημμυρικό έργο στον Λυκοραχίτη

Λόγω των εργασιών εκτέλεσης του έργου της αντιπλημμυρικής προστασίας χειμάρρου Λυκοραχίτης (περιοχή κτιρίου ΕΛΕΠΑΠ) στο Αγρίνιο, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της διαμπερούς κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιφερειακή οδό που διέρχεται εμπρός από το κτίριο της ΕΛΕΠΑΠ, από την Δευτέρα 20-01-2020 και ώρα 07:00 π.μ.

Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τις οδούς Αθανασίου Παλιούρα και Γεωργίου Μπόκα και θα διαρκέσει πέντε  μήνες. Η πρόοδος των εργασιών εξαρτάται ευθέως από τις καιρικές συνθήκες και τυχόν απρόβλεπτα εμπόδια κατά την εκσκαφή, καθώς υπάρχουν υπόγεια δίκτυα μη καταγεγραμμένα και παλαιά.

Για την εκτέλεση των εργασιών θα καθαιρεθεί ο υπάρχων σωληνωτός αγωγός εντός του χειμάρρου απέναντι από το κτίριο της ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο και θα κατασκευαστεί νέος οχετός εσωτερικών διαστάσεων 6Χ3m.

Διευκρινίζεται ότι η διακοπή αφορά μόνο την διαμπερή κυκλοφορία και όχι την πρόσβαση σε τοπικές οδούς (κάθετοι οδοί, ατομικές ιδιοκτησίες, οικίες), οι οποίες θα μπορούν να εξυπηρετούνται κανονικά, είτε από την οδό Γούναρη είτε από την περιμετρική οδό (τούνελ). Ακόμα η πρόσβαση στο κτίριο της ΕΛΕΠΑΠ θα είναι απρόσκοπτη, μέσω της οδού Κυριλλή.

Για την διευκόλυνση των οδηγών θα τοποθετηθεί σχετική σήμανση με τις απαγορεύσεις και τις προτεινόμενες παρακάμψεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.