Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Διακρίσεις για τον Ηρακλή Αγρινίου στα ρινκ του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ανδρών της Π.Ο.Κ

Διακρίσεις για τον Ηρακλή Αγρινίου στα ρινκ του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ανδρών της Π.Ο.Κ

Δύο χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο και δυο χάλκινα κατέκτησε ο Ηρακλής Αγρινίου στα Ρινγκ του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ανδρών της Π.Ο.Κ.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών για το 2018 το οποίο είναι και το μοναδικό αναγνωρισμένο πρωτάθλημα από το κράτος στο άθλημα του kick boxing έγινε στο κλειστό στάδιο βαρέων αθλημάτων στα Άνω Λιόσια της 14/15/16 Δεκεμβρίου.

Ο Ηρακλής Αγρινίου και ο προπονητής του Γεώργιος Καψιμαλης συμμετείχε με τέσσερις αθλητές τους Παπουτσή Μανώλη Παπαδόπουλο Κώστα Λιοκαυτο Χρήστο και Βασίλη Μαρή όλοι οι αθλητές του Γιώργου Καψιμαλη αγωνίσθηκαν στα Ring Stules με όρους Κ1 και LOW KICK.

Ο Ηρακλής Αγρινίου παραδοσιακά θεωρείται από τους δυνατούς Συλλόγους στα πρωταθλήματα της Π.Ο.Κ στα στυλ που γίνονται στα ρινγκ.

Έτσι και σε αυτό το πρωτάθλημα βρέθηκε στην κορυφή κερδίζοντας δύο χρυσά ένα ασημένιο και δυο χάλκινα μετάλλια.

Να αναφέρουμε επίσης ,ότι ο Ηρακλής Αγρινίου είναι και κρατικά αναγνωρισμένος στο άθλημα του kick boxing από την Γ.Γ.Α Αναλυτικά οι αθλητές του Γιώργου Καψιμαλη κατέκτησαν της εξής θέσης.

Εμμανουήλ Παπουτσης Πρώτη Θέση στην κατηγορία – 75 Α’ Ανδρών Ring Stules με όρους Low Kick σε μια κατηγορία με δώδεκα αθλητές.

Βασίλης Μαρής πρώτη θέση στην κατηγορία -91 Ανδρών Ring Stules με όρους Κ1 σε κατηγορία με τέσσερις αθλητές. Παπαδόπουλος Κώστας δεύτερη θέση στην κατηγορία -81 Α Ανδρών Ring Stules με όρους Low kick κατηγορία δέκα αθλητών.

Επίσης ο Παπαδόπουλος Κώστας αγωνίσθηκε και στην κατηγορία -81 Α’ Ανδρών Ring Stules με όρους Κ1 κατηγορία με οχτώ αθλητές όπου κατέκτησε την τρίτη θέση.

O Χρήστος Λιόκαυτος πήρε την τρίτη θέση στην κατηγορία -91 Ανδρών Ring Stules με όρους Low Kick κατηγορία με οχτώ αθλητές.

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο προπονητής τους Γεώργιος Καψιμάλη αφού τα μετάλλια αυτά κατακτήθηκαν μετά από πολύ αγώνα των παιδιών στις πιο δύσκολες κατηγορίες του Ρινγκ με πολλούς αγώνες σε γεμάτες κατηγορίες από αθλητές (μεγάλη σημασία σε αυτό έπαιξε η ολυμπιακή αναγνώριση του αθλήματος πριν λίγες μέρες).

Ο κ.Καψιμάλης δίνει πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του καθώς και σε όλους τους υπόλοιπους αθλητές προπονητές διαιτητές που έλαβαν μέρος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.