Κυριακή, Μάιος 19, 2019

Διακρίσεις για την κοινότητα Ανιχνευτών (εφήβων) των Προσκόπων Αγρινίου

proskopoi-anixneftiki-1 Η  κοινότητα Ανιχνευτών (έφηβοι ) των προσκόπων Αγρινίου συμμετείχε στην Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση που πραγματοποίηθηκε στην πόλη της Ελευσίνας ,έχοντας μάλιστα μια πολύ δυνατή και ουσιαστική παρουσία.

 Από την Πέμπτη 13 Απριλίου έως την Κυριακή 15 Απριλίου , στην πόλη της Ελευσίνας  συναντήθηκαν 1187 νέοι από όλη την Ελλάδα , διαγωνίστηκαν σε διάφορες καλλιτεχνικές κατηγορίες , όπως ταινία – σκίτσο ,γελοιογραφία – φωτογραφία –τηλεοπτικό σποτ και φυσικά έρευνα , ένα θέμα που απασχολεί κατά κόρον την κοινότητα των ανιχνευτών .

 Έτσι λοιπόν , με δύο  βραβεία  στην «κατηγορία – ταινία»  , καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας, χάρη κατά κύριο λόγο στο Χρήστο Μάγκλινη και μαζί με την διάκριση του Γιάννη Κακούρη, για την «κατηγορία -ποίημα»  ,  έφτασαν τα τρία βραβεία φέτος!
Ξεχωριστή στιγμή για του προσκόπους του Αγρινίου ήταν, επίσης, το βραβείο που πήραν ως σύστημα, για την Ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ, κατακτώντας την πρώτη θέση από όλη την Ελλάδα , συγκεντρώνοντας τα περισσότερα κινητά και αξεσουάρ.
Ύστερα από όλα αυτά , είναι λογικό ,  να  πλημμυρίζουν  με συναισθήματα για τα παιδιά τους  και την προσπάθεια που γίνεται!

Την αποστολή αποτελούσαν από πλευράς βαθμοφόρων , η   Ολγα Δημητράντζου , ο Θεόδωρος  Παπαδήμας  και η  Καλλιόπη Βογιατζή . Από πλευράς ανιχνευτών , Μυγδάκης Σωκράτης  , Ζυγούρης Χρήστος  , Μεντσεντζής Νικόλαος , Τρομπούκης Βασίλης , Κατάρελος Κωσταντίνος , Μυγδάκη Μάρα , Μπαλτάς Κωσταντίνος , Παπαδήμας Κωσταντίνος , Μυλωνάς Αποστόλης – Θεόδωρος , Γιαννακόπουλος Θανάσης , Σιώλος Γιώργος , Κοτούμπα Ιωάννα  και  Κακούρης Ιωάννης

Καλή συνέχεια… Με όλο και πιο ψηλά ανεβάσματα..!

proskopoi-anixneftiki-2 proskopoi-anixneftiki-3 proskopoi-anixneftiki-4

30709237_10214151537200169_6718172849563489830_n

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.