Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2020

Στο βάθρο των μεταλλίων οι νεαροί αθλητές του Τίτορμου στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Διακρίσεις για τους αθλητές του Α.Σ. Τίτορμου στο 8ο Πρωτάθλημα Taekwondo «Kim e Liu»titormos taekwondo (6)


Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Α.Σ. Τίτορμου Αιτωλοακαρνανίας στο 8ο Πρωτάθλημα Taekwondo «Kim e Liu», για αθλητές ηλικίας 7-11 ετών, που διεξήχθη στην Αθήνα στις 13-15 Οκτωβρίου 2017.

Η ομάδα του Τίτορμου αποτελούμενη από 6 αθλητές κατάφερε να κερδίσει τέσσερα μετάλλια: 1 Χρυσό, 2 Ασημένια και 1 Χάλκινο, μετά από πολλούς νικηφόρους αγώνες για τον κάθε αθλητή. Πιο συγκεκριμένα, Χρυσό Μετάλλιο κέρδισε ο Ιωάννης Μπακοθύμιος με απόλυτη υπεροχή απέναντι στους αντιπάλους του. Ασημένια Μετάλλια για τους Φώτη Γκόντα και Νίκη Γιαννιώτη μετά από 5 αγώνες και άξιους ακόμη και για την 1η θέση. Χάλκινο Μετάλλιο για τον Δημήτριο Γρίβα, με μια ποινή στον ημιτελικό να του στερεί το εισιτήριο για τον τελικό. Οι αθλητές του συλλόγου Χριστόφορος Βασιλείου και Δημήτριος Νταλαπέρας αποκλείστηκαν πριν τα μετάλλια, από άξιους αντιπάλους, κάνοντας το καλύτερο δυνατό.

Η πολύ καλή προετοιμασία, η σωστή τακτική και η συνεργασία μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο μεταξύ του Δάσκαλου Χρήστου Γιαννιώτη, των γονέων και των αθλητών είναι το μυστικό για τα νικηφόρα αποτελέσματα αλλά και το ήθος και την παιδεία τους.

Το Δ.Σ. και οι φίλοι του συλλόγου συγχαίρουν προπονητή και αθλητές για την επιτυχία τους και ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση “Γαλακτοκομικά Βασιλείου” για την υπέροχη εμφάνιση με την οποία εξόπλισαν τα “Τιτορμάκια”.

titormos taekwondo (1)

titormos taekwondo (2)

titormos taekwondo (3)

titormos taekwondo (4)

titormos taekwondo (5)

titormos taekwondo (7)

titormos taekwondo (8)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.