Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Διανομή τροφίμων στην ενορία Αγίας Τριάδος Αγρινίου ενόψει Πάσχα

Διανομή τροφίμων στην ενορία Αγίας Τριάδος Αγρινίου ενόψει Πάσχα

Την Μεγάλη Πέμπτη η ενορία της Αγίας Τριάδος Αγρινίου διένειμε τρόφιμα και κρέας σε 70 οικονομικά αδύναμες οικογένειες, εν όψει της εορτής του Πάσχα.

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως στην ενορία  λειτουργεί Τράπεζα Τροφίμων η οποία ενισχύεται από προσφορές των συνανθρώπων μας και η διανομή των αγαθών γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της ενορίας αναφέρει:

Με τη Χάρη και τη βοήθεια του Θεού την Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου η ενορία μας, διένειμε τρόφιμα και κρέας σε 70 οικονομικά αδύναμες οικογένειες, εν όψει της εορτής του Πάσχα.

Μέσα στα πλαίσια των ποιμαντικών δράσεων της ενορίας μας είναι και η έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους από την οικονομική δυσπραγία συνανθρώπους μας, ιδιαιτέρως αυτή την περίοδο όπου λόγω της πανδημίας πολλοί συνάνθρωποί μας έχασαν την δουλειά τους και καλούνται να ζήσουν χωρίς εισόδημα, έχοντας μάλιστα να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας τους και των παιδιών τους.

Στην ενορία μας λειτουργεί Τράπεζα Τροφίμων η οποία ενισχύεται από προσφορές των συνανθρώπων μας και η διανομή των αγαθών γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια.

Η συλλογή των τροφίμων μακράς διαρκείας γίνεται καθημερινά στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος και όποιος μπορεί να προσφέρει βοήθεια και να γίνει αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, η οποία γίνεται προς δόξα Θεού και για την ανακούφιση των πασχόντων αδερφών μας, μπορεί να απευθύνεται στον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ. π. Νεκτάριο Τριάντη.

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλους εκείνους οι οποίοι βοηθούν στο φιλανθρωπικό έργο της ενορίας μας!

Ευχόμαστε Άγιο Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.