Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Διαπαραταξιακή αποστολή στη Philoxenia

Διαπαραταξιακή αποστολή στη Philoxenia

Aισιόδοξος για την πορεία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος εμφανίστηκε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης εγκαινιάζοντας χθες την έκθεση Philoxenia  στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Ο υπουργός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις νέες συμφωνίες με διεθνείς αερομεταφορείς που επιτεύχθηκαν το τελευταίο διάστημα και οι οποίες αναμένεται να ενισχύσουν περαιτέρω τον αριθμό των ταξιδιωτών στη χώρα.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε  στην ανάγκη στροφής της τουριστικής βιομηχανίας σε ένα βιώσιμο και σύγχρονο μοντέλο ανάπτυξης και εστίασε στην ανάγκη να δοθεί έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως είναι ο καταδυτικός, ο συνεδριακός και ο ιαματικός τουρισμός καθώς και ο τουρισμός πόλεων (city breaks).
Ο υπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους της έκθεσης και επισκέφθηκε και το περίπτερο του δήμου Αγρινίου. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη της αγρινιώτικης αποστολής που είναι διαπαραταξιακή καθώς πέραν του αρμόδιου αντιδημάρχου Σπ.Φλώρου συμμετέχουν μέλη της επιτροπής τουρισμού και δημοτικοί σύμβουλοι άλλων παρατάξεων, όπως οι κκ. Σταύρος Καμμένος, Γιώργος Καραμητσόπουλος και Ηλ.Παπαχρήστος που διακρίνονται στις φωτογραφίες.

Στο περίπτερο του Δήμου Αγρινίου και ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.