Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Διάπλους λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού 2017

diaplous (1)
Στις 24 & 25 Ιουνίου για πρώτη φορά ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου θα διοργανώσει σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Αιτωλικού και τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, επίσημο πανελλήνιο διασυλλογικό αγώνα canoe kayak sup open race με την ονομασία «Διάπλους της Λ/Θ Μεσολογγίου-Αιτωλικού 2017» (έχουν γίνει ήδη 2 ανεπίσημοι αγώνες τον Ιούνιο του 2015 και 2016).

Ο κωπηλατικός αυτός μαραθώνιος θα ξεκινήσει από το Αιτωλικό το Σάββατο 24/6 στις 17:00, θα διασχίσει μέρος της Λ/Θ, μήκους 15 Χλμ περίπου και θα καταλήξει στο Μεσολόγγι. Η διοργάνωση θα είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Πρόκειται για μια απαιτητική πανελλήνια διοργάνωση λόγω της μεγάλης συμμετοχής αθλητών με σκάφη, σε ένα απέραντο θαλάσσιο πεδίο με τεράστιο οικολογικό ενδιαφέρον.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την λιμνοθάλασσα και την πλούσια ορνιθοπανίδα της. Το πρόγραμμα της Κυριακής 25/6 περιλαμβάνει καγιακοβόλτα για όσους επιθυμούν στο νησί του Αή Σώστη με τον ομώνυμο φάρο, 3,5 χλμ δυτικά της Τουρλίδας, σκυταλοδρομία και αγώνες special Olympic στο λιμάνι Μεσολογγίου.

Όλες τις πληροφορίες και την προκύρηξη του αγώνα με όλες τις λεπτομέρειες θα την βρείτε στο site www.nommes.gr

Τα ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου και Ν.Ο. Αιτωλικού.
diaplous (2)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.