Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Διάσπαρτος από λακκούβες ο δρόμος-παράκαμψη Πάλαιρος-Άκτιο-Λευκάδα

Διάσπαρτος από λακκούβες ο δρόμος-παράκαμψη Πάλαιρος-Άκτιο-Λευκάδα

dromos palairos aktio lefkada lakkouves
Μπορεί να ήταν πολλοί οι επισκέπτες που κατευθύνθηκαν φέτος το καλοκαίρι στην Πάλαιρο, αλλά πέρα από το μαγευτικό τοπίο που αντίκρισαν ήρθαν αντιμέτωποι και με τις επικίνδυνες μεγάλες λακκούβες και την πλήρη καταστροφή της ασφάλτου, στο δρόμο-παράκαμψη Πάλαιρος-Άκτιο-Λευκάδα.

Έντονη είναι η διαμαρτυρία κάτοικου της περιοχής για την επικινδυνότητα του δρόμου, ο οποίος αναφέρει:
“Γέμισε λακκούβες μεγάλων διαστάσεων (συνημμένη φώτο) ο δρόμος-παράκαμψη ΠΑΛΑΙΡΟΣ προς ΑΚΤΙΟ-ΛΕΥΚΑΔΑ και υπάρχουν γενικές φθορές από προηγούμενες κακοτεχνίες επούλωσης. Ο δρόμος αυτός πλέον εξυπηρετεί μεγάλο φόρτο μετακίνησης από Πάλαιρο προς Άκτιο-Λευκάδα και αντιστρόφως με υψηλό κίνδυνο ατυχήματος και με μεγάλες φθορές στα αυτοκίνητα.
Σας παρακαλώ θίξτε το θέμα να ενημερωθεί ο κόσμος για να προσέχει το συγκεκριμένο σημείο και γενικά αυτόν τον δρόμο και ειδικά τις ημέρες με βροχή που οδηγούμε στα τυφλά λόγω της δημιουργίας λιμνών και είναι σίγουρο επειδή ο δρόμος βρίσκεται σε άθλια κατάσταση είναι ορατός ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων, τραυματισμών και φθοράς στα οχήματα”.

Όπως αναφέρει στο δημοσίευμά του το xiromeronews.blogspot.gr: Επιτέλους πρέπει οι αρμόδιες αρχές κάποια στιγμή να κάνουν κάποια σοβαρά έργα οδοποιίας, προκειμένου να αναβαθμιστεί και να βελτιωθεί ο συγκεκριμένος δρόμος. σε ένα από τα πλέον τουριστικά μέρη του Νομού μας.

Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.