Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Διεργασίες για νέο συνδυασμό στον δήμο Ξηρομέρου

Κορυφώνονται οι διεργασίες στους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας για αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2018. Εντείνονται οι ζυμώσεις και στον δήμο Ξηρομέρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του mytikaspress.blogspot.com σήμερα το πρωί στον Αστακό έλαβε χώρα συνάντηση (η δεύτερη) αρκετών προσώπων και αποφασίστηκε η ίδρυση νέας παράταξης  που θα κατέλθει αυτόνομα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με σκοπό να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη.
Πρόκειται για πρόσωπα προβληματισμένα με την τραγική σημερινή κατάσταση στον Δήμο Ξηρομέρου και με κοινή πεποίθηση ότι αξίζει κάτι πολύ καλύτερο στον τόπο  που ζουν, δραστηριοποιούνται, έχουν επενδύσει τα όνειρα και το μέλλον το δικό τους και των οικογενειών τους . Αποφάσισαν να ιδρύσουν νέο αυτοδιοικητικό φορέα και να προχωρήσουν στις μετέπειτα κινήσεις τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του mytikaspress.blogspot.com κάποια από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη σημερινή συνάντηση και έχουν βασικό ρόλο στην προσπάθεια της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης, ήταν οι: Αλέξης Φραίμης, Αποστόλης Ντίνος, Γιάννης Τριανταφυλλάκης, Γιώργος Πουρνάρας, Ζώης Μητσάνης, Κώστας Μπαμπούρης, Λευτέρης Μάντζαρης και Πάνος Τζαχρήστας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.