Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Διεργασίες για τον διάδοχο του Μοσχολιού…

Mπορεί η δημόσια σφαίρα του τόπου να κινείται σε κρίσιμα ζητήματα όπως η Συμφωνία των Πρεσπών και τα παρεπόμενα της, από το συλλαλητήριο έως και την αναδιάταξη του κομματικού σκηνικού ωστόσο, μην ξεχνιόμαστε, διανύουμε και μια συγκυρία έντονων αυτοδιοικητικών διεργασιών στο Αγρίνιο.
Σήμερα μάλιστα προγραμματίζεται να κλείσει μια εκκρεμότητα στα δημοτικά του Αγρινίου. Αναμένεται να επιλεγεί ο διάδοχος του Παύλου Μοσχολιού στη θέση του επικεφαλής του συνδυασμού που κατέχει το ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου.
Ως γνωστόν ο πρώην δήμαρχος έβαλε τέλος στον αυτοδιοικητικό του κύκλο και παραιτήθηκε και από δημοτικός σύμβουλος με την έδρα να καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα, Μαργαρίτα Σερπάνου.
Ο συνδυασμός ωστόσο «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία» θα πρέπει να έχει επικεφαλής στο υπόλοιπο της τρέχουσας θητείας, που δεν είναι και μικρή καθώς απομένουν οκτώ μήνες.
Οι 11 σύμβουλοι του συνδυασμού λοιπόν θα συναντηθούν σήμερα για να επιλέξουν… Και οι πληροφορίες φέρουν τουλάχιστον δύο ενδιαφερόμενους, τους Χρ. Κορδολαίμη και Ν.Θεοδωρόπουλο. Λέμε τουλάχιστον δύο καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλοι, όπως για παράδειγμα ο Θ.Ράπτης.
Η ουσία πάντως είναι πως καταβάλλονται προσπάθειες ώστε η υποψηφιότητα να είναι μία και η εκλογή ομόφωνη ώστε ο συνδυασμός να εκπέμψει μια εικόνα ενότητας οδεύοντας προς το τέλος του και του δικού του κύκλου. Στη συνέχεια βέβαια για κάποιους (7 στους 11 ) συμβούλους θα ανοίξει άλλος κύκλος, στην παράταξη της Χριστίνας Σταρακά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ο θρύλος!!!

    Παιδιά να ρωτήσετε την τριάδα Σταρακα-Μωραιτης- Κουτσουπιας…ποιος θα είναι ο επικεφαλής….αυτή ξέρουν καλύτερα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.