Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Διευρυμένη συνάντηση με Πουλάκη διοργανώνει η ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας

Διευρυμένη συνάντηση με Πουλάκη διοργανώνει η ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας

HǍmϠʾ? Я�粠 �赭ﲠ䧬ﳪﰞ? �ӕщƁ.(EUROKINISSI-Ё́ÏЏՋϕ ÅّÉi

Εν όψει των διεργασιών και των αλλαγών που συντελούνται στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Τ.Α), η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος (ΠΕΔ Δ.Ε.) πραγματοποιεί συνάντηση εργασίας των Αιρετών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος (ΠΔΕ) με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών ( ΥΠ.ΕΣ ) Κ. Πουλάκη.
Η συνάντηση αυτή εντάσσεται σε ένα συνολικό προγραμματισμό διαβουλεύσεων του Δ.Σ της ΠΕΔ.ΔΕ και έρχεται μετά και από τις των πρόσφατες συναντήσεις που είχε με τους Δημάρχους της ΠΔΕ όπου προέκυψαν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.
Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η εφ όλης της ύλης συζήτηση των Αιρετών Τ.Α της ΠΔΕ με τον Γενικό Γραμματέα του ( ΥΠ.ΕΣ ), για όλο το εύρος των θεμάτων που αφορούν και απασχολούν τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) και μάλιστα σε μια φορτισμένη και από αλλά προβλήματα συγκυρία.
Επιπλέον επειδή οι αλλαγές που προωθούνται αυτόν τον καιρό στο του σχεδίου ‘ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ’ πρέπει να τυγχάνουν και της ανάλογης γνώσης και αποδοχής εκ μέρους των Αιρετών της ΤΑ, η παρουσία του αρμόδιου Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΣ αποκτάει ιδιαίτερη βαρύτητα.
Προς αυτή την κατεύθυνση ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΠΕΔ.ΔΕ και Δήμαρχος Αγρινίου κος Γ.Παπαναστασιου απευθύνει κάλεσμα σε όλο το σώμα των Αιρετών της ΤΑ της ΠΔΕ, προκειμένου να συμμετέχει μαζικά και ενεργά στην συνάντηση αυτή.
Οι εργασίες της συνάντησης θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 και ώρα 10:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ‘Αγοράς Αργύρη’ ( Αγ. Ανδρέου και Αράτου ) στην Πάτρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.