Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Γέφυρα Αχελώου– Εμπεσός-Θύαμος για τη μεταφορά ανεμογεννητριών

H μεταφορά ανεμογεννητριών (και) στον Ορεινό Βάλτο καλά κρατεί.Για το λόγο αυτό σήμερα (Πέμπτη 1η και αύριο Παρασκευή 2 Νοεμβρίου) θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επαρχιακή Οδό Γέφυρα Αχελώου (Στράτος) – Εμπεσού – Άρτας.

Συγκεκριμένα, οι ρυθμίσει αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά την μεταφορά τμημάτων των 16 ανεμογεννητριών από την Δ.Κ. Στράτου με προορισμό τον Θύαμο (θέση Γάβροβο) και την Κοινότητα Περδικακίου (θέση ΧΙΟΝΑΚΙ) του Δήμου Αμφιλοχίας, για την ανέγερση Αιολικών Σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τις εταιρείες «ΓΑΒΡΟΒΟ Α.Ε.» και «ΧΙΟΝΑΚΙ Α.Ε.» αντίστοιχα.

Ειδικότερα προβλέπεται σταδιακή ολιγόλεπτη ακινητοποίηση των κυκλοφορούντων οχημάτων σε ασφαλή σημεία της Επ. Οδού Γέφυρας Αχελώου (Στράτος) – Εμπεσού – Άρτας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την 0+001 χ/θ έως την 60+000 χ/θ ή την εκτροπή αυτών μέσω παρακαμπτηρίων οδών, καθ’ όλη την διάρκεια της διέλευσης των υπερμεγεθών οχημάτων από ώρα 06.30΄ μέχρι και το πέρας διέλευσης αυτών.

Δείτε φωτό από πρόσφατη διέλευση τμημάτων ανεμογεννητριών στον εν λόγω δρόμο 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.