Κυριακή, Ιούλιος 21, 2019

Δήμαρχος Αγρινίου: «Ακόμη μια πρόταση παίρνει σάρκα και οστά ύστερα από εργώδεις προσπάθειες των υπηρεσιών του Δήμου»

Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και κατόπιν προτάσεως του Δήμου Αγρινίου οδεύει προς ένταξη το έργο της ανέγερσης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) – Οικοτροφείων του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στο Αγρίνιο.
Πρόκειται για την ανέγερση του 3ου κτιρίου της Στέγης, προϋπολογισμού 2.155.000,00 €.
Με το συγκεκριμένο έργο θα υποστηριχθούν και θα συμπληρωθούν οι παροχές των κτιρίων που ήδη λειτουργούν. Το νέο κτίριο περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο και Α’ όροφο που προβλέπουν μεταξύ άλλων χώρους αποθήκευσης, κοιτώνες, τραπεζαρία, κουζίνα και γραφεία.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στη σημασία του έργου: «Ακόμη μια πρόταση παίρνει σάρκα και οστά ύστερα από εργώδεις προσπάθειες των υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου. Διαχρονική φιλοδοξία μας παραμένει η δημιουργία δομών που θα ενισχύσουν την κοινωνική συνοχή και θα στηρίξουν όλους εκείνους που έχουν ανάγκη.Σε συνεργασία με την διοίκηση του Παναγία Ελεούσα εργαζόμαστε στην κατεύθυνση αναβάθμισης ακόμη περισσότερο των προσφερόμενων υπηρεσιών του Εργαστηρίου. Συνεχίζουμε ακούραστα την προσπάθειά μας έχοντας ως μόνο στόχο το συμφέρον των δημοτών μας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ο θρύλος!!!

    Και το αποτέλεσμα της πενταετιας?ούτε ένα έργο!!! Πέντε απωλειες!!! Καζαντζής.Ροκκος.Καρατσαλος.Αδαμης.Παππας.και πόσοι θα είναι στα χωριά που δεν τους ξέρουμε!!!και όλο φταίνε οι άλλοι….Ροδίτη ξέρεις γιατί η σημερινοί δημοτικοί αρχη δεν κάνει λάθη?Γιατί δεν ασχολείται με τίποτα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.