Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου βράβευσε τους αθλητές του Κένταυρου Αστακού για τις διακρίσεις στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου βράβευσε τους αθλητές του Κένταυρου Αστακού για τις διακρίσεις στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Τον δάσκαλο-προπονητή Γιώργο Μαρίνο του Tae Kwon Do και τους αθλητές του Κένταυρου Αστακού που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Κύπελλο που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2019, βράβευσε με την επίδοση τιμητικής πλακέτας ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, Γιάννης Τριανταφυλλάκης.

Εμφανώς ικανοποιημένος ο προπονητής Γιώργος Μαρίνος, τόνισε:

“Ιδιαίτερη τιμή χθες Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 για τον σύλλογο μας η πρόσκληση του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στο γραφείο του.

Ο κύριος Δήμαρχος έδωσε τα συγχαρητήρια του για την πορεία του συλλόγου και απένειμε τιμητικές πλακέτες στους συμμετέχοντες στην πρόσφατη επιτυχία μας στο Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Ως πρώην Αθλητής και πρωταθλητής ο ίδιος, στο Άθλημα της πυγμαχιας, έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθεί οποιος έχει υψηλούς στόχους στον αθλητισμό, και δήλωσε συμπαραστατης στην προσπάθεια που καταβάλουν τα παιδιά ευχαριστώντας τα γιατι μέσω των δράσεων και των επιτυχιών προβάλουν την πόλη σε όλη την Ελλάδα…

Κύριε Δήμαρχε σας ευχαριστούμε πολύ που μας τιμήσατε. Μας δώσατε ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία μας για την επίτευξη του σκοπού μας που δεν είναι άλλος από την γενικότερη πρόοδο των παιδιών, την ολοκλήρωση του χαρακτήρα τους μέσω του αθλήματος που υπηρετούμε, και φυσικά την προβολή του τόπου μας..

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΑΣ… ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ”

Επιμέλεια: Σταυρούλα Κρίθυμου – xiromeronews.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.