Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 2021

Δημήτρης Διονυσίου: Οι συμμετοχές στο Spartan Race και το Street Workout στο Αγρίνιο

Δημήτρης Διονυσίου: Οι συμμετοχές στο Spartan Race και το Street Workout στο Αγρίνιο

Ο Δημήτρης Διονυσίου είναι μηχανουργός, με το δικό του μηχανουργείο στο Αγρίνιο και ασχολείται τα τελευταία χρόνια με ένα είδος γυμναστικής το οποίο είναι αρκετά διαδεδομένο στο εξωτερικό, το street workout.

Ο Δημήτρης μίλησε την Τρίτη το πρωί στο Agriniowebradio και τον Χρήστο Θεοδωρόπουλο, στην εκπομπή VAR και πέναλτι, για την γυμναστική του, τις συμμετοχές του σε αγώνες, όπως το Odyssey Challenge και το παγκόσμιο Spartan Race, στο οποίο και έχει διαγωνιστεί ήδη δύο φορές. Μάλιστα τερμάτισε στην 90η θέση από τους 850 συμμετέχοντες στον αγώνα των 15km σε ανώμαλο δρόμο.

Ασχολείται τα πέντε τελευταία χρόνια με το street workout, κατασκευάζει στο δικό του χώρο όργανα γυμναστικής ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το kick boxing και το taekwondo.

Το street workout ή καλισθενική γυμναστική περιλαμβάνει  ασκήσεις σώματος και μόνο σε μονόζυγα ή δίζυγα δεν χρειάζεται γυμναστήριο μπορεί να το κάνει ο καθένας.

Ιδανικό για τον Δημήτρη θα ήταν αν ο δήμος Αγρινίου παραχωρούσε κάποιο χώρο (π.χ. στο πάρκο) ώστε να δημιουργήσει το δικό του street workout και να δείξει πως γίνονται σωστά συγκεκριμένες ασκήσεις.

Η εκπομπή:

Φωτογραφίες από τους αγώνες Odyssey Challenge και Spartan Race:

Φωτογραφίες από τον χώρο που γυμνάζεται:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.