Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Δήμος Αγρινίου: Προσφορών συνέχεια από τοπικούς επαγγελματίες στην ΚΟΙΠΑ

Δήμος Αγρινίου: Προσφορών συνέχεια από τοπικούς επαγγελματίες στην ΚΟΙΠΑ

Στην πράξη δείχνουν την αλληλεγγύη τους στους συμπολίτες μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη αυτές τις δύσκολες ημέρες, τοπικοί επιχειρηματίες του Αγρινίου.

Σχεδόν σε καθημερινή βάση οι κοινωνικές δομές του Δήμου Αγρινίου ενισχύονται με νέες προσφορές σε είδη πρώτης ανάγκης και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ, Γιάννης Βασιλείου παρέλαβε σήμερα στον 5ο Παιδικό Σταθμό, μεγάλες ποσότητες τροφίμων, χαρτικών και λοιπών ειδών τα οποία και προορίζονται για διανομή στους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Μεταξύ άλλων σημαντικές προσφορές έκαναν η PRAKTIKA Χολέβας ΑΕ, το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Κακούρης, το Γραφείο Τελετών Νταλιάνης, το Σούπερ Μάρκετ Αστέρας, ο Συλλογος Κρεοπωλών, το εργοστάσιο επεξεργασίας βρώσιμων ελιών Γουβέλης, όπως και οι κ. Κόκκιος, Αλεξόπουλος, Γ.Μίχας, Θ.Δίπλας και οι κ. Έλενα Κουτρολού και Ελένη Γράβαλου.

Ο κ. Βασιλείου αφού ευχαρίστησε θερμά για τις προσφορές κάλεσε τους βουλευτές του νομού να αναλάβουν και αυτοί δράση ώστε να ενισχυθούν περαιτέρω οι κοινωνικές δομές για να είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Η κ. Μαριάννα Χολέβα τόνισε ότι η εταιρεία PRAKTIKA Χολέβας ΑΕ στις δύσκολες αυτές συγκυρίες στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του ΚΟΙΠΑ, προσφέροντας βασικά είδη και τρόφιμα. Παράλληλα, απέστειλε θερμές ευχές για ένα καλό και υγιές Πάσχα, ευχόμενη να περάσει σύντομα αυτή η δύσκολη περίοδος για τη χώρα.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μπορούν να τα συγκεντρώνουν στον 1ο, 5ο και 6ο Παιδικό Σταθμό, στα γραφεία της ΚΟΙΠΑ (Μακρή 11) και στις Δημοτικές ενότητες στα γραφεία του Βοήθεια στο Σπίτι.


Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.