Τετάρτη, Μάιος 22, 2019

Δήμος Μεσολογγίου: Επικοινωνιακοί «αντιπερισπασμοί» του κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου

dimarxeio-mesologgiou Για επικοινωνιακούς «αντιπερισπασμούς» του κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου κάνει λόγο η δημοτική αρχή Μεσολογγίου σε ανακοίνωση της. Αναλυτικά:

Ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος κατά την προσφιλή επικοινωνιακή του τακτική ανασύρει κάθε φορά από το «συρτάρι» θέματα τα οποία έχουν απαντηθεί δημόσια κατά τη διάρκεια προηγούμενων συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Οι λόγοι ασφαλώς είναι κάτι περισσότερο από προφανείς, καθώς ο χρόνος δημοσίευσης των επαναλαμβανόμενων πολιτικών ανησυχιών του, συμπίπτει κάθε φορά με την δημοσιοποίηση κάποιου έργου ή δράσης του Δήμου.
Την ίδια ώρα, επιμένει να μην «βλέπει» απολύτως τίποτε θετικό στην ύπαρξη και λειτουργία των δομών και των νομικών προσώπων. Προφανώς είναι «ανύπαρκτα» τα ΚΔΑΠ, οι κοινωνικές δομές στήριξης ευπαθών ομάδων, τα πολιτιστικά εκπαιδευτικά προγράμματα και πολλές άλλες δράσεις που απευθύνονται στους πολίτες.
Ας συνεχίσει λοιπόν ο κ. Π. Παπαδόπουλος τις επικοινωνιακές «επιχειρήσεις αντιπερισπασμού» και την κακή αναπαραγωγή δελτίων τύπου της «Κοινωνίας Μπροστά».
Η δημοτική αρχή παραμένει σταθερή στον προσανατολισμό, το σχεδιασμό και το έργο της, για την ίδια την κοινωνία και τα μέλη της.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.