Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

Δήμος Ναυπακτίας: αναφορά-καταγγελία Κοτσανά προς τον Υπουργό Εσωτερικών

Aναφορά-καταγγελία προς τον Υπουργό Εσωτερικών κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας Ανδρέας Κοτσανάς για μη παραχώρηση από τον Δήμαρχο Β.Γκίζα χώρων προς τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης για την εύρυθμη άσκηση των καθηκόντων τους. Εχει ως εξής:

ΘΕΜΑ: Παραχώρηση χώρου Δημοτικών Παρατάξεων

Κύριε Υπουργέ,
με την ανάληψη των καθηκόντων μαςόφειλεο Δήμαρχος Ναυπακτίας κος Β. Γκίζας, σύμφωνα με το νόμο 4555 άρθρο 73 παρ.9, να μας παραχωρήσει εξοπλισμένο χώρο καθώς και γραμματειακή υποστήριξη στις Δημοτικές Παρατάξεις.
Είκοσι μέρες μετά ο χώρος αυτός δεν είναι στη διάθεσή μας παρά το προφορικό αίτημα μου στο Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών και την ενημέρωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου από τον ίδιο με αποτέλεσμα να είμαι υποχρεωμένος να κοινοποιήσω το αίτημα μου σε εσάς.
Σημειωτέον οι διαθέσιμοι χώροι είναι πάρα πολλοί και ενδεικτικά τόσο στο Κεντρικό Δημαρχείο όσο και στο Κτίριο που στεγάζεται η Διεύθυνση Περιβάλλοντος.
Ως εκ του τούτου δεν υπάρχει λόγος για τη μη άμεση παραχώρηση χώρου με σκοπό την αποδοτικότερη λειτουργία των Δημοτικών Παρατάξεων.

Με εκτίμηση,
ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ
“ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.