Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Δήμος Ναυπακτίας: Εμπρόθεσμα κλήθηκαν οι Επαγγελματοβιοτέχνες στη διαβούλευση για την ανάπλαση του κέντρου

Δήμος Ναυπακτίας: Εμπρόθεσμα κλήθηκαν οι Επαγγελματοβιοτέχνες στη διαβούλευση για την ανάπλαση του κέντρου

Ο δήμος Ναυπακτίας με ανακοίνωση απαντά σε όσα γράφηκαν και ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το αν εκλήθη ή όχι η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών στη διαβούλευση για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου. Όπως τονίζει στην ανακοίνωση, παρά τα λεγόμενα του πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας, κ. Θεμιστοκλή Δαβανέλου (ότι δηλαδή η ομοσπονδία κλήθηκε μία ημέρα πριν τη διαβούλευση) τα έγγραφα αποκαλύπτουν την αλήθεια. Ο δήμος ισχυρίζεται ότι η Ομοσπονδία έλαβε γνώση εννέα ημέρες πριν από τη διαβούλευση και δεν ενημέρωσε, ως όφειλε, τους φορείς της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Πρόσκληση Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ναυπακτίας στη Διαβούλευση για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου

Το τελευταίο διάστημα πολλά έχουν ακουσθεί και γραφεί σχετικά με το αν η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ναυπακτίας και Δωρίδος εκλήθη ή όχι στη διαβούλευση για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της πόλης, η οποία έγινε στις 9/6/2017.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Δαβανέλο Θεμιστοκλή η Ομοσπονδία εκλήθη μόλις μια ημέρα πριν τη διαβούλευση και κατά τη συζήτηση δεν παραστάθηκε. Εντύπωσε δε προκαλεί το γεγονός ότι από δεκάδες φορείς μόνο η Ομοσπονδία δεν εκλήθη εμπρόθεσμα!

Ωστόσο, τα έγγραφα και η αλήθεια αποκαλύπτουν την αλήθεια καθώς όπως προκύπτει από το συνημμένο αποδεικτικό επίδοσης πρόσκλησης συνεδρίασης η Ομοσπονδία έλαβε γνώση για την διαβούλευση 9 ημέρες προ αυτής, την 31-5-2018!!!

Αποτέλεσμα της πολιτικής της Ομοσπονδίας ήταν να μην ενημερώσει, ως όφειλε τους φορείς της, ενώ ένα ερώτημα που ακόμη δεν έχει απαντηθεί είναι ποιος αποφάσισε και με ποια απόφαση και πρακτικό συνεδρίασης να μην παραστεί η Ομοσπονδία στη διαβούλευση.

Ο Δήμος Ναυπακτίας θεωρεί την Ομοσπονδία σύμμαχό του και γι’ αυτό οποτεδήποτε η Ομοσπονδία θελήσει είμαστε στη διάθεσή της για ενημέρωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.