Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2020

Δήμος Θέρμου: επτά υποψηφίους ανακοίνωσε ο συνδυασμός του Σπύρου Κωνσταντάρα

Ο συνδυασμός «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα ανακοίνωσε επτά νέους υποψηφίους. Η ανακοίνωση:

Ο συνδυασμός «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» με επικεφαλής το Δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα , ανακοινώνει σήμερα  επτά νέους υποψηφίους  που για πρώτη φορά  ασχολούνται  με την αυτοδιοίκηση και  αποτελούν εγγύηση προσφοράς και ανανέωσης στο δήμο Θέρμου .

Τα νέα πρόσωπα του συνδυασμού μας είναι : 1) Νικόλαος Τυλιγάδας του Περικλή, 2) Βασιλική (Βίκυ) Κουκιά του Χρήστου, 3) Κλεομένης (Μένιος)  Σαγώνας του Νικολάου, 4) Σταυρούλα (Ρούλα) Σύρρου του Ιωάννου, 5) Αθανάσιος Παπαπάνος του Φωτίου ,  6) Ιωάννης Χοροζίδης του Δημοσθένους και 7) Παναγιώτης Χρυσικός (Καούκας) του Σπυρίδωνος.

Νικόλαος Τυλιγάδας του Περικλή : Γεννήθηκε στο Θέρμο το 1976   . Επιχειρηματίας  και μέλος του Δ.Σ  Επιμελητήριου Αιτωλ/νιας . Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Μπαλαμάτση   από την Αγία Σοφία και έχουν  δυο παιδιά .

Βασιλική (Βίκυ) Κουκιά του Χρήστου : Γεννήθηκε στο Θέρμο  το 1996 όπου τελείωσε το Γυμνάσιο και το Λύκειο . Σπούδασε κομμωτική στο ΕΠΑΣ  Αγρινίου .

Κλεομένης (Μένιος)  Σαγώνας του Νικολάου : Γεννήθηκε στο Πετροχώρι το 1981 , όπου τέλειωσε Γυμνάσιο και Λύκειο στο Θέρμο . Απόφοιτος  του ΤΕΙ Δασοπονίας και είναι  υπαξιωματικός  της Πυροσβεστικής .

Σταυρούλα (Ρούλα) Σύρρου του Ιωάννου :  Κατάγεται από την Αετόπετρα Θέρμου  και είναι κόρη του  επί πολλές τετραετίες προέδρου  της  τοπικής κοινότητος  , Ιωάννη Σύρρου . Εργάστηκε ως ιατρικός επισκέπτης  και είναι μητέρα τριών παιδιών .

Αθανάσιος Παπαπάνος του Φωτίου : Γεννήθηκε  στο Θέρμο  το 1974 όπου τελείωσε Γυμνάσιο και Λύκειο . Εργάζεται ως υπάλληλος στο  ΕΦΚΑ (πρώην ΤΕΒΕ) Αγρινίου .  Είναι  παντρεμένος με την Βασιλική Παπαγεωργίου από την Κάτω Χρυσοβίτσα και  έχουν τρία παιδιά .

Ιωάννης Χοροζίδης του Δημοσθένους : Γεννήθηκε στο Θέρμο  το 1998   όπου τελείωσε  Γυμνάσιο και Λύκειο . Ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία . Συμμετέχει ενεργά στο ποδηλατικό τμήμα της ΛΕΜΑΘ και σε πολλές  εθελοντικές δράσεις.

Παναγιώτης Χρυσικός (Καούκας) του Σπυρίδωνος : Γεννήθηκε  στο Πετροχώρι το 1977 όπου και κατοικεί . Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και αγρότης .  Ανήκει στα ιδρυτικά μέλη της ΛΕΜΑΘ Θέρμου   και ασχολείται ενεργά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό .

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. ΤΑΚΗΣ

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΧΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.

  2. Ανώνυμος

    ΤΑΚΗ ”ΕΠΩΝΥΜΕ”, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΧΟΛΗ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…
    Η ΧΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΨΗΦΟΘΗΡΕΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΕΣΙΕΣ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΨΗΦΩΝ..
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ…ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΖΕΙΣ, ΠΕΣ ΜΑΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.