Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Δήμος Θέρμου: ικανοποίηση Κασόλα για την απόφαση του Δικαστηρίου

“Το Δικαστήριο αποφάσισε πως στην περίπτωσή μου δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο προδικασία και έκρινε απαράδεκτη την παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο”, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αντιπόλιτευσης Θέρμου που μηνύθηκε από τον δήμαρχο για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Μετά από δύο αναβολές ήρθε, την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2019, η ώρα της εκδίκασης της μήνυσης που  υπέβαλλε ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας σε βάρος του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θόδωρου Κασόλα για συκοφαντική δυσφήμιση με αφορμή αναφορές σε δελτίο τύπο για την υπόθεση των έργων στο προαύλιο του γυμνασίου.

Ο κ. Κασόλας σε ανακοίνωση του κάνει γνωστό πως  το Δικαστήριο αποφάσισε πως στην περίπτωσή του  δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο προδικασία και, κάνοντας δεκτή την ένσταση, έκρινε απαράδεκτη την παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο. Η ανακοίνωση:

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ

Στις 07/03/2019 ήμουν κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου, μετά από έγκληση του κ. Κωνσταντάρα για δελτίο τύπου που η Παράταξή μας εξέδωσε στα πλαίσια της επιβεβλημένης ενημέρωσης των συμπολιτών μας για τοπικά ζητήματα μείζονος σπουδαιότητος, και ενώ είχε προηγηθεί αυτόφωρη διαδικασία.

Κατόπιν σχετικής ενστάσεως της υπερασπίσεώς μου,  το Δικαστήριο αποφάσισε πως στην περίπτωσή μου δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο προδικασία και, κάνοντας δεκτή την ένσταση, έκρινε απαράδεκτη την παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο.

Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή την περιπέτεια που «απόλαυσα» μαζί με την οικογένειά μου εξ αιτίας του κ. Κωνσταντάρα,  λίγους μήνες πριν την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου. Διαβεβαιώνω όλους τους φίλους, συνεργάτες και συμπολίτες μου ότι θα εξακολουθήσω με εντιμότητα & αγωνιστικότητα να δίνω την μάχη σε οποιαδήποτε πεδίο επιλέξει εκείνος, πολιτικό ή ακόμη και δικαστικό.

Για εμένα και τους συνεργάτες μου, η άσκηση των  νομίμων δικαιωμάτων αλλά και υποχρεώσεών μας ως δημοτική Παράταξη, και η συνακόλουθη υπεράσπιση των συμφερόντων του τόπου μας είναι κατ’ εξοχήν ζήτημα Τιμής και συνειδητής επιλογής, με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος.

 Θεόδωρος Κασόλας

Επικεφαλής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Δήμου Θέρμου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.