Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου: Αυτά είναι τα δεδομένα για τον ιατρό που νόσησε απο κορωνοϊό

Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου: Αυτά είναι τα δεδομένα για τον ιατρό που νόσησε απο κορωνοϊό

Ανακοινώσεις για την περίπτωση του ιατρού που αποτελεί το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Αιτωλοακαρνανία εξέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Oυσιαστικά η ανακοίνωση επιβεβαιώνει τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την αρχή και αποτελεί και κάποιου τύπου απάντηση σε διαδικτυακές αναφορές στην τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου που προκάλεσαν στοχοποίηση ανθρωπων και αχρείαστη παραφιλολογία .

Αναφέρει ο Αν. Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας ,που ασκει διοίκηση στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος: 

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», ανακοινώνονται ότι από τα διαθέσιμα στοιχεία και τις έγκυρες πληροφορίες που έχει το Νοσοκομείο μας σχετικά με την πορεία της Υγείας του Ιδιώτη Ιατρού ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός με τον ιό covid-19 στις 11/04/2020 τα παρακάτω δεδομένα:
1. Ο Ιδιώτης Ιατρός με δική του πρωτοβουλία μετέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και το δείγμα ήταν θετικό χωρίς να έρθει στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.
2. Συνεστήθησαν από τον ΕΟΔΥ και την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας , οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν αναφορικά με την ανίχνευση – ιχνηλάτηση όσων ατόμων ήρθαν σε επαφή μαζί του . Προς τούτο το Νοσοκομείο μας θα βοηθήσει την όλη προσπάθεια.
3. Ο Ιατρός σήμερα το πρωί 13/04/2020 παρουσίασε υψηλό πυρετό και συνοδά συμπτώματα και νοσηλεύεται ήδη στην κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ασθενών με covid-19 . Οποιαδήποτε νεώτερη εξέλιξη υπάρξει , θα σας ενημερώσουμε.

Αν. Διοικητής Γ.Ν. Αιτωλ/νίας
Ν.Μ. Μεσολογγίου
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.