Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Δροσερά Shakes για αδυνάτισμα !

Δροσερά Shakes για αδυνάτισμα !

Ελαφριά διατροφή & Αδυνάτισμα

Το καλοκαίρι είναι η καταλληλότερη εποχή για να χάσουμε βάρος (αν και στις διακοπές μας τείνουμε να παίρνουμε τελικά κιλά αντί να χάνουμε !), και αυτό λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που προδιαθέτουν για κατανάλωση μικρότερων μερίδων τροφής και κυρίως για κατανάλωση περισσότερο δροσερών και ανάλαφρων τροφών (όπως είναι τα φρούτα και τα λαχανικά).
Ο συνδυασμός τροφών ολιγοθερμιδικών, εύπεπτων και χωρίς πολλά λιπαρά, δημιουργεί ένα διατροφικό διαιτητικό πλάνο που ταιριάζει απόλυτα με την ανάλαφρη καλοκαιρινή μας διάθεση … και φυσικά με το μικροσκοπικό μαγιό μας (που δεν κρύβει καμία ατέλεια !).

Το γάλα, το γιαούρτι, τα φρούτα και τα λαχανικά, πάντα υπήρξαν επιλογές πολύ ψηλά στη λίστα με τα αγαπημένα τρόφιμα του καλοκαιριού, και αυτό επειδή μπορούν να σε χορτάσουν χωρίς όμως να κάνουν το στομάχι σου να υποφέρει μέσα στην καλοκαιρινή ζέστη.

Τρανταχτό παράδειγμα των προτιμήσεων των περισσότερων για ανάλαφρα γεύματα το καλοκαίρι δεν είναι άλλο από τα δροσερά και γεμάτα βιταμίνες Shakes φρούτων, λαχανικών αλλά και άλλων υλικών ανάλογα με τα γούστα !

Μια δίαιτα με … Shakes !

Πρόκειται για μια δίαιτα 7 ημερών που στηρίζεται στην κατανάλωση διαφόρων Shakes – συγκεκριμένων Shakes – που λειτουργούν (λόγω των συστατικών τους) ως τέλειο κατασταλτικό της όρεξης και διευκολύνουν και επιταχύνουν τη διαδικασία της απώλειας βάρους και πόντων.

Ο οργανισμός – με την κατανάλωση των πολύ θρεπτικών αυτών Shakes – λαμβάνει όλα τα απαραίτητα πολύτιμα συστατικά, της βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία, παραμένει δυνατός, υγιής και γεμάτος ενέργεια, ενώ παράλληλα η όρεξη περιορίζεται και ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΕΦΤΟΥΝ !

Σημείωση: Δείτε περισσότερα Tips για αδυνάτισμα και διατροφή στο http://health-fitness.gr/

Το μυστικό των Shakes διαίτης …

Ένα πολύ βασικό (και απαραίτητο) συστατικό των Shakes για την “δίαιτα των 7 ημερών” είναι η σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος που περιέχουν.

Τι είναι όμως ο ορός γάλακτος ;

Πού τον βρίσκουμε και τι πρέπει να γνωρίζουμε ;

Πώς ο ορός γάλακτος βοηθάει στο αδυνάτισμα ;

Πρόκειται για μια μεγάλη διατροφική τάση ειδικά ανάμεσα στους αθλητές και τους bodybuilders, αλλά πλέον και στους απλούς ανθρώπους που επιθυμούν να “χτίσουν” το σώμα τους και να χάσουν κάποια περιττά κιλά.
Ο ορός γάλακτος χρησιμοποιείται ευρέως από όλο και περισσότερα άτομα παγκοσμίως που προσπαθούν να διαχειριστούν το βάρος τους και να κάψουν λίπος, αλλά και από άτομα που γυμνάζονται (συστηματικά ή όχι) και προσπαθούν να χτίσουν ένα καλύτερο μυικό σύστημα μετά την προπόνηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε – και δυστυχώς δεν είναι γνωστό σε όλους – είναι πως δεν είναι όλοι οι οροί γάλακτος κατάλληλοι για όλα τα άτομα !

Τον ορό γάλακτος μπορούμε να τον προμηθευτούμε από καταστήματα με συμπληρώματα διατροφής, όπου τον βρίσκουμε σε 3 μορφές :

Νο 1 : Καθαρή πρωτεΐνη ορού γάλακτος (με μικρή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και λιπαρά, και με λακτόζη μικρότερη από 1 %)
Νο 2 : Συμπυκνωμένος ορός γάλακτος με πρωτεΐνη (με μικρή περιεκτικότητα σε λακτόζη, υδατάνθρακες και λιπαρά)
Νο 3 : Υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος (χωρίς λακτόζη, ιδανικός για άτομα με δυσανεξία)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η κατανάλωση ορού γάλακτος βοηθάει στην απώλεια βάρους, αφού κάνει τα άτομα να αισθάνονται ευκολότερα το αίσθημα της πληρότητας, ελέγχει τα επίπεδα της όρεξης και άρα και την κατανάλωση περιττών θερμίδων στα γεύματα. Τα άτομα που τρώνε τα Shakes με τον ορό γάλακτος μπορούν να νιώθουν χορτάτα σαν να έφαγαν μια κανονική μερίδα φαγητού !

Άλλα συστατικά απαραίτητα για τα Shakes …
Μερικά ακόμα εξαιρετικά συστατικά με αποδεδειγμένη αδυνατιστική δράση, ιδανικά για τα Shakes είναι τα ακόλουθα :
• το guarana
• το acai berry (υπάρχει και σε σκόνη)
• το green coffee
• η σπιρουλίνα (σε σκόνη)
• το maca powder

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα Shakes όσο γευστικά και γεμάτα βιταμίνες και αν είναι, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη φυσιολογική και ισορροπημένη διατροφή ! Να μην ξεπερνάτε ΠΟΤΕ το χρονικό όριο των 7 ΗΜΕΡΩΝ για την ΔΙΑΙΤΑ των Shakes για αδυνάτισμα !

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.