Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Δύο χάλκινα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing για τον “Ηρακλή Αγρινίου”

Δύο χάλκινα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing για τον “Ηρακλή Αγρινίου”

iraklis-agriniou (2)
Με δυο αθλητές συμμετείχε ο Ηρακλής Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing που έγινε από τις 15 έως τις 17 Δεκεμβρίου 2017 στο Ολυμπιακό στάδιο της πάλης στα Άνω Λιόσια. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing (ΠΟΚ) στην οποία ο Ηρακλής Αγρινίου είναι αναγνωρισμένος σύλλογος από την ίδρυσή του το 2005 (ένας από τους πιο παλιούς συλλόγους στην Ελλάδα στην ΠΟΚ).

Οι αθλητές του Γιώργου Καψιμάλη αγωνίσθηκαν με όρους Κ1 Α’ ανδρών. Ο Παναγιώτης Πρέζας αγωνίσθηκε στην κατηγορία -91 όπου και πήρε την τρίτη θέση, χάνοντας στον ημιτελικό στα σημεία από τον αθλητή που πήρε την πρώτη θέση. Ο Βασίλη Μάρρης αγωνίσθηκε στην κατηγορία +91 όπου κατάφερε να πάρει επίσης την τρίτη θέση, καθώς είχε τη ατυχία στον ημιτελικό να βρεθεί απέναντι στον έμπειρο και κατά 40 κιλά βαρύτερο Χρήστο Καλετζιάν…

Ο Γιώργος Καψιμάλης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις επιτυχίες των αθλητών του, καθώς το συγκεκριμένα πρωτάθλημα είναι αναγνωρισμένο από την Γ.Γ.Α. από την οποία ο Ηρακλής Αγρινίου είναι αναγνωρισμένος στο άθλημα του kick boxing (Φ.Υ 55) και συγχαίρει όλους τους αθλητές και προπονητές που έλαβαν μέρος, όπως και τους διαιτητές και την διοίκηση για το όμορφο θέαμα και την άρτια διοργάνωση.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

iraklis-agriniou (1)

iraklis-agriniou (3)

iraklis-agriniou (4)

iraklis-agriniou (5)

iraklis-agriniou (6)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.