Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο επισημάνσεις του αντιδημάρχου για το ΔΑΚ

Δύο επισημάνσεις του αντιδημάρχου για το ΔΑΚ

27Aναφορικά με δημοσίευμα (ΕΔΩ) του basket247.gr για το ΔΑΚ Αγρινίου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης ανέφερε τα εξής:

1ον) Το κυλικείο δημοπρατείται εντός του μηνός Οκτωβρίου, αφού πρώτα έπρεπε να ξεπεραστούν προβλήματα, κυρίως γραφειοκρατικά. Πράγματι το κυλικείο στο ΔΑΚ είναι άκρως απαραίτητο, αφού συρρέει καθημερινά πολύς κόσμος, ειδικά τα Σαββατοκύριακα όπου διεξάγονται αγώνες διαφόρων αθλημάτων, μικρών και μεγάλων κατηγοριών.

2ον) όσον αφορά το θέμα του ιατρείου,  το γήπεδο παραχωρείται στο γηπεδούχο σωματείο, το οποίο μεριμνά και για ιατρό αγώνα. Το ιατρείο του ΔΑΚ είναι πλήρως εξοπλισμένο για την παροχή πρώτων βοηθειών αλλά η παρουσία ιατρού ή νοσηλευτού γίνεται με μέριμνα του γηπεδούχου σωματείου. Εξάλλου, όπως όλοι μας γνωρίζουμε, μετά και τη συνταξιοδότηση της τελευταίας νοσηλεύτριας και βάσει των μνηνομιακών υποχρεώσεων απαγορεύονται οι προσλήψεις προσωπικού.
Παράλληλα ο κ. Γκρίζεις επισημαίνει  ότι “το ΔΑΚ και οι εγκαταστάσεις του, οι οποίες για χρόνια παρέμειναν στα αζήτητα, πρέπει να αποτελούν μέριμνα και φροντίδα όλων μας, αφού χρήστες του τυγχάνουμε εμείς οι δημότες αυτής της πόλης”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.