Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Δύο μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου νέων ο Χρήστος Τρομπούκης-5η η ΓΕΑ

Δύο μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου νέων ο Χρήστος Τρομπούκης-5η η  ΓΕΑ

ΟΜΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑ 1Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά των αθλητών στίβου της Γ.Ε, Αγρινίου. Στο τελευταίο πρωτάθλημα των Νέων που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη ζεστή αλλά φιλόξενη πόλη της Λάρισας η ομάδα Νέων της ΓΕΑ ανταποκρίθηκε για άλλη μια φορά στις αγωνιστικές της προκλήσεις  και εδραίωσε τη θέση της στα καλύτερα σωματεία στην Ελλάδα αφού κατέλαβε την πέμπτη θέση ανάμεσα από 150 συλλόγους.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Χρήστου Τρομπούκη, ο οποίος κατέκτησε την δεύτερη θέση στον τελικό των 1500μ, την τρίτη θέση στον τελικό των 800μ. και συμμετείχε στην ομάδα 4*400 η οποία κατετάγη έβδομη. Ανάλογη ήταν και η αγωνιστική παρουσία και των άλλων αθλητών, όπου σε δύο ημέρες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Σταμούλης τερμάτισε στην τέταρτη θέση στο δρόμο των 5000μ., η Γεωργία Σταμούλη ήρθε πέμπτη στα 5000μ. με νέο ατομικό ρεκόρ, οι μικρότεροι της ομάδας , οι 17χρονοι, Ηλίας Αϋφαντόπουλος και Θοδωρής Αρωνιάδας ήταν 5ος και 7ος  αντίστοιχα, στον τελικό των 1500μ. και συμμετείχαν στην σκυτάλη 4*400 και ο Βασίλης Ματσούκας τερμάτισε 8ος στα 800μ. και 7ος με την 4*400.

Όλοι οι παραπάνω αθλητές προπονούνται υπό την καθοδήγηση του Μπάμπη Ποσονίδη και όλες αυτές οι επιτυχίες είναι αποτέλεσμα της  άριστης συνεργασίας που επιτελείται στο τμήμα στίβου της ΓΕΑ μεταξύ των αθλητών, των προπονητών τους και του εφόρου κ. Γιώργου Κοτρότσου.

ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΛΑΡΙΣΣΑ

ΟΜΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑ 2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.