Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2020

Καλά νέα έμαθε ο Λιβανός από τον Αυγενάκη

Με έναν διαφορετικό  ξεκίνησε χθες ,Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, η «άτυπη συζήτηση» του μίνι αθλητικού σχεδίου νόμου στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων . Συγκεκριμένα έλαβε χώρα  … έξω από τις αίθουσες της Βουλής  και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ!

Ενόψει της εισαγωγής του σχεδίου νόμου στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, στις 22 Οκτωβρίου 2019 και έπειτα από την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαβούλευσης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προσκάλεσε στο Ολυμπιακό Στάδιο όλους του βουλευτές – μέλη της διαρκούς Επιτροπής, αλλά και βουλευτές της ΝΔ, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις διατάξεις του σχεδίου νόμου και να  ανταλλάξουν άτυπα, απόψεις.

Μετά την άτυπη σύσκεψη σε κλίμα φιλικό, ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Κοινοβουλίου, πήραν θέσεις στην κερκίδα του ΟΑΚΑ, προκειμένου να στηρίξουν την Εθνική  στον  αγώνα με την Βοσνία, για τον προκριματικό όμιλο του Euro2020.

Παρόντας  και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός που έκανε λόγο για «εξαιρετική, δημιουργική και χρήσιμη η πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη».

Στη συνάντηση μάλιστα που είχαν οι δύο άνδρες ο Σπήλιος Λιβανός έμαθε από πρώτο χέρι και δύο ευχάριστες ειδήσεις  . Ο Λευτέρης Αυγενάκης τον ενημέρωσε πως έβαλε τις υπογραφές που εκκρεμούσαν για τη χρηματοδότηση από το  Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων των αθλητικών υποδομών στο 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου και το χλοοτάπητα του γηπέδου Βόνιτσας.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.