Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Eπισήμως Γιαννόπουλος διοικητής- Ζαμπάρας υποδιοικητής στην 6η ΥΠΕ

Eπισήμως Γιαννόπουλος διοικητής- Ζαμπάρας υποδιοικητής  στην 6η ΥΠΕ
Ο Μίλτος Ζαμπάρας
Ο Μίλτος Ζαμπάρας

Αλλαγή σκυτάλης και επισήμως στις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της χώρας, καθώς σήμερα υπεγράφησαν από το υπουργείο Υγείας οι τοποθέτησεις των επικεφαλής τους.

Στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Πάτρα, τοποθετήθηκε ο γιατρός, Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Α’ Υποδιοικητής τέθηκε ο Δημήτρης Κωστακιώτης, μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών. Β’ Υποδιοικητής ορίστηκε ο αγρινιώτης πολιτικός μηχανικός Μιλτιάδης Ζαμπάρας.

Πρόκειται για κρίσιμα πόστα στη δυσκολότερη συγκυρία για τη δημόσια Υγεία ωστόσο το ζητούμενο είναι οι αλλαγές σε πρόσωπα να φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα στην πράξη καθώς τα προβλήματα στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου είναι πολλά και  εμφανίζονται μάλιστα και ως ανυπέρβλητα.

Ο Μίλτος Ζαμπάρας έχει σπουδάσει Περιβαλλοντικές Επιστήμες και έχει πάρει διδακτορικό στο Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων . Στις αυτοδιοικητικές εκλογές  ήταν υποψήφιος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. δεν έχει σημασία

    Πιο βυσματική θέση από του Ζαμπάρα δε γίνεται!! Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε από την αναγόρευσή του σε υποψήφιο διδάκτορα και βρέθηκε υποδιοικητής της 6 ΥΠΕ. Χωρίς ΚΑΜΙΑ εμπειρία στο χώρο (άλλωστε πρόκειται για περιβαλλοντολόγο) πόσο μάλλον στην διοίκηση!!
    Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα πού ζούμε!!! Η Ελλάδα του βολέματος και της λαμογιάς, ανεξαρτήτου κυβέρνησης!!!
    Τι να πω! Καλό κουράγιο σε όλους μας και ο Θεός να βάλει το χέρι του για τον τόπο αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.