Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Eπιτυχίες της ΓΕΑ σε διεθνή διαγωνισμό χορού Κλασικού Μπαλέτου

mpalarina1

mpalarina2

Με σημαντικές επιτυχίες επέστρεψε στο Αγρίνιο από το «13ο Διεθνή Διαγωνισμό Κλασικού μπαλέτου και Σύγχρονου χορού – Hellas» η Σχολή Κλασικού Μπαλέτου της Γ.Ε.Α. με την Καθηγήτρια – Χορογράφο της κυρία Βάνα Ράπτη. Ο διαγωνισμός διεξήχθη στην Αθήνα από 30 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου.Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου συμμετείχε για πρώτη φορά σε Διεθνή Διαγωνισμό Χορού Κλασικού Μπαλέτου.

Η μαθήτρια-χορεύτρια Ιωάννα Κωστάκη ως ανεξάρτητη συμμετοχή κατέκτησε την 3η θέση στην ανοικτή κατηγορία ερασιτεχνών ηλικίας 16 και άνω και συμμετείχε στο Gala που ακολούθησε την Τετάρτη 3 Ιουνίου,ενώ η μαθήτρια-χορεύτρια Χριστίνα Λιόκαυτου κατέκτησε την 5η θέση εκπροσωπώντας τη Γ.Ε.Α στην ίδια κατηγορία χορού.Και οι δύο μαθήτριες τον τελευταίο χρόνο είναι μέλη της Γ.Ε.Α και παρακολουθούν μαθήματα στη Σχολή Κλασικού Μπαλέτου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

“Η διάκριση των χορευτριών είναι αξιέπαινη και τιμούν την πόλη μας με τις επιτυχίες τους. Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια για τη βράβευσή τους και ευχές για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον” τονίζει η ΓΕΑ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.