Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Eυρωβουλευτές σήμερα σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Eυρωβουλευτές σήμερα σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Οι Frank Engel και Γιώργος Χατζημαρκάκης

Οι ευρωβουλευτές Frank Engel από του Χριστιανοδημοκράτες του Λουξεμβούργου και Γιώργος Χατζημαρκάκης από την Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών της Γερμανίας, επισκέπτονται από το πρωί δομές και επιχειρήσεις του νομού. Αρχικά επισκέφτηκαν το δημαρχείο Αγρινίου όπου τους υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος της πόλης κ. Θεόδωρος Λαδάς και τους έκανε μια σύντομη ενημέρωση για την πόλη και τα ζητήματά της.

Στη συνέχεια έφτασαν στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή και τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Μπόκα (φωτό)προκειμένου να ενημερωθούν για τα θέματα της επιχειρηματικότητας, ενώ ξεναγήθηκαν και στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου μένοντας εντυπωσιασμένοι από τις υπηρεσίες και τις υποδομές του.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα της περιοδείας τους έχει επίσκεψη σε τυροκομείο στην Καμαρούλα, σε μονάδα φωτοβολταϊκών στο Ματσούκι και σε επιχειρήσεις στο Μεσολόγγι.

Οι δυο ευρωβουλευτές θα επιστρέψουν αργά το απόγευμα στο Αγρίνιο όπου θα φιλοξενηθούν από το Επιμελητήριο πριν αναχωρήσουν για την Αθήνα.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.