Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

«Έχουμε ίδια κάψα με τους γονείς του 7χρονου να μάθουμε τι συνέβη», λέει η μητέρα της 3χρονης από το Ξηρόμερο (βίντεο)

«Έχουμε ίδια κάψα με τους γονείς του 7χρονου να μάθουμε τι συνέβη», λέει η μητέρα της 3χρονης από το Ξηρόμερο (βίντεο)

Η μητέρα της άτυχης Κατερίνας μίλησε στο Mega αγανακτισμένη λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχουν κοινή κάψα» με τους γονείς του 7χρονου να μάθουν τι έχει συμβεί με τα παιδιά τους εν έτη 2022, επισημαίνοντας πως «το παιδί της δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας στο παρελθόν».

Την Τρίτη έχασε τη ζωή του μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ένα αγόρι 7 ετών, που έφτασε σε άσχημη κατάσταση στα επείγοντα. Οι γονείς του δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν τη ξαφνική απώλεια του παιδιού τους.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν αρκετές ενδείξεις πως ήταν η νόσος των λεγεωνάριων που προκάλεσε το θάνατο του παιδιού.

Η μητέρα της άτυχης Κατερίνας μίλησε στο Mega αγανακτισμένη λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχουν κοινή κάψα» με τους γονείς του 7χρονου να μάθουν τι έχει συμβεί με τα παιδιά τους.

«Μετά κόπων και βασάνων πήραμε τον ιατρικό φάκελο από το Α.Τ. Τούμπας και είναι προς αξιολόγηση από την τεχνική μας σύμβουλο. Ελπίζουμε και αναμένουμε στο δικό της πόρισμα και της ιατροδικαστή του ΑΧΕΠΑ για να μάθουμε τι έγινε με το παιδί μας που το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας κυριολεκτικά. Θα ήθελα να συλλυπηθώ του γονείς του 7χρονου που έμαθα ότι έχασε την ζωή του. Έχουμε κοινή κάψα με αυτούς τους γονείς. Να μάθουμε τι γίνεται με τα παιδιά μας εν έτη 2022. Η Κατερίνα ήταν ένα καθόλα υγιές παιδί. Ήταν πλήρως εμβολιασμένη για την ηλικία της χωρίς προηγούμενο ιστορικό λοιμώξεων και διαταραχών. Δεν υπήρχε κανένα ιστορικό».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.