Σάββατο, Φεβρουάριος 16, 2019

ΕΕΤΑΑ-Παιδικοί σταθμοί-Προκήρυξη: Νέες διαμαρτυρίες γονέων για τη νέα καθυστέρηση -Το νέο χρονοδιάγραμμα

paidikoi_stathmoi_ Δέκτης νέων διαμαρτυριών γονέων που αναμένουν με αγωνία την προκήρυξη της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς γίνεται από χθες το βράδυ η aftodioikisi.gr. Αιτία, η νέα ανακαλουθία της διοίκησης της ΕΕΤΑΑ που για να μειώσει τις διαμαρτυρίες διέρρεε ότι η δημοσιοποίηση της προκήρυξης θα γινόταν χθες, αλλά τελικώς κάτι τέτοιο για μια ακόμη φορά δεν έγινε.

Το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε ότι η προκήρυξη θα έβγαινε το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου, η υποβολή αιτήσεων θα ξεκινούσε τέλη Μαΐου αρχές Ιουνίου και θα ολοκληρωνόταν περί τα μέσα Ιουνίου ώστε η όλη διαδικασία με την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων και την υποβολή ενστάσεων να είχε τελειώσει το πολύ μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο όχι μόνο, πλέον, δεν είναι εφικτό αλλά ανάλογα και το πότε θα εκδοθεί η προκήρυξη (σ.σ. πληροφορίες από την ΕΕΤΑΑ λένε σήμερα αλλά πλέον θυμίζουν την ιστορία με τον βοσκό και το λύκο), φαίνεται ότι θα μετακινηθεί για 15 με 20 ημέρες μετά, δηλαδή, μετά τα μέσα Ιουλίου.

Φέτος αναμένεται να εισαχθούν 110.000 παιδιά και νήπια ενώ στόχος είναι τα οι αιτήσεις να υποβληθούν έως τα τέλη Ιουνίου και τα οριστικά αποτελέσματα να ανακοινωθούν εντός Σεπτεμβρίου.

Αναφορικά με τα κριτήρια  έχουν να κάνουν με το οικογενειακό εισόδημα, την κατάσταση απασχόλησης και την οικογενειακή κατάσταση.

H μοριοδότηση παρουσιάζεται αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα.

Για να δείτε αναλυτικά τα κριτήρια όπως αυτά θα αποτυπωθούν και στην προκήρυξη κάντε κλικ ΕΔΩ

aftodioikisi.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.