Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Εγκρίθηκε από το περιφερειακό η πρόταση αναβάθμισης του γηπέδου του Παναιτωλικού

Εγκρίθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας η πρόταση για την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της  αναβάθμισης  του γηπέδου του Παναιτωλικού με παράλληλη διαμόρφωση εκθεσιακών χώρων.

Σε ό,τι αφορά την αναβάθμιση του γηπέδου Παναιτωλικού  περιλαμβάνει δύο υποέργα. Το πρώτο αφορά εργασίες για διαμόρφωση – ανάπλαση πρόσοψης επί της οδού Προυσιωτίσσης, για ασφαλή είσοδο και έξοδο φιλάθλων και διερχομένων στο πεζοδρόμιο της οδού, διαμόρφωση εσωτερικού χώρου στην νότια κερκίδα, δημιουργία χώρου εκδηλώσεων, συνελεύσεων, συνεδρίων, προσθήκη κατ’ επέκταση διώροφης κερκίδας – κατασκευή στεγάστρου στην ανατολική κερκίδα, κατασκευή πρότυπου χώρου φιλοξενίας Α.Μ.Ε.Α και διαμόρφωση χώρου φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.
Το δεύτερο αφορά τη διαμόρφωση εκθεσιακού χώρου, σχεδιασμό, κατασκευή, εγκατάσταση εκθεσιακών προθηκών, ανοικτών εκθετηρίων, οργάνωση, προμήθεια εξοπλισμού και εγκατάσταση των απαραίτητων οπτικοακουστικών μέσων και διαδραστικών εφαρμογών για τον εκθεσιακό χώρο. Περιλαμβάνει επίσης υπηρεσίες έρευνας, επιστημονικής επιμέλειας και τεκμηρίωσης, συγγραφής εκθεσιακών κειμένων κ.α.
Το συγκεκριμένο έργο εκτιμάται ότι θα συμβάλει στην πολιτιστική, οικονομική, αθλητική και τουριστική ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας με σημαντικά οφέλη για το Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

  1. Δ,Ρ

    Τεράστιε Κωστούλα , να τα βλέπουν οι δήμαρχοι τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος όταν έχει. όραμα .

  2. Βασιλης

    Κύριοι Ασφαλώς και ο Κωστούλας είναι ο πρωτεργάτης όλων αυτών αλλά πρέπει να δώσουμε και τα εύσημα στον ακούραστος συνεργάτη του τόσα χρόνια Κύριο Γεράσιμο μπελεβωνη

  3. Styl

    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ………. Παίζει κάθε εβδομάδα ,και καταξιώνει το όνομα του και την πόλη του Αγρινίου σε όλοι την Ελλάδα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.