Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2020

Κακή εικόνα στους τοίχους των δικαστηρίων Αγρινίου, πλην κύριας εισόδου

Από όταν άλλαξε η είσοδος των δικαστηρίων του Αγρινίου- ώστε να μην παρατηρούνται τα γνωστά τριτοκοσμικά φαινόμενα- κατά γενική ομολογία η εικόνα που έχει ο επισκέπτης βελτιώθηκε.

Μόνο όμως ως προς την κύρια είσοδο. Διότι, όπως παρατηρούν αρκετοί επισκέπτες του agrinionews.gr, η εικόνα στους τοίχους του υπόλοιπου κτηρίου δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Συνθήματα υβριστικά, επιθετικά, με αποδέκτες δικαστές και αστυνομικούς αλλά και γκραφίτι χωρίς κάποια καλλιτεχνική αναζήτηση. Εικόνα που δείχνει μάλλον μια κάποια παραίτηση σε μια κουλτούρα του ευρύτερου περιβάλλοντος που έχει  επιβληθεί.

Ακόμη και …διεθνείς βρισιές υπάρχουν(φωτο) και μάλιστα σε δρόμους με κάμποση κυκλοφορία σε γειτονιά πολυσύχναστη. Η εικόνα στην δυτική πλευρά, όπου είναι το Διοικητικό Πρωτοδικείο, ακόμη χειρότερη.

Ένα τέτοιο κτήριο, όμως, δεν πρέπει μόνο να είναι ο ναός της Δικαιοσύνης αλλά να το δείχνει κιόλας,να μοιάζει με κάτι ανάλογο, όχι με τοίχο γηπέδου. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν ένα βάψιμο και μια περιποίηση καθώς οι περισσότεροι από αυτούς τους μικρούς βανδαλισμούς έχουν γίνει πριν από χρόνια!

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. βραχωριτης

  ποσο αδεια ζωη μπορει να εχεις για να γραψεις αυτο το θεμα

 2. Μαρία Λ.

  Είστε παντελώς ανενημέρωτοι. Ο πρόεδρος του Δ. Σ. Αγρινίου, μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες, πέτυχε την έγκριση κονδυλίου ποσού 1.250.000 ευρώ από το ΤΑΧΔΙΚ για τη συντήρηση του δικαστικού μεγάρου, που θα εκταμιευθεί σε 2 δόσεις: το 2020 και το 2021.
  Εσύ, ανήσυχε δημοσιογράφε, καλό θα ήταν να υπογράφεις τα άρθρα σου, για να γνωρίζει ο κόσμος τις ανησυχίες και το επίπεδο σου.

 3. ΛΕΚΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΑΝ ΤΟ ΒΑΨΟΥΝ, ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ, ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.