Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Tα κλικ, το tweet και οι δυο γιαγιάδες στην χαλαρή επίσκεψη Μητσοτάκη

Tα κλικ, το tweet και οι δυο γιαγιάδες στην χαλαρή επίσκεψη Μητσοτάκη

Mεσημέρι Παρασκευής, 5 Απριλίου, και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Αγρίνιο.
Άρτι αφιχθείς από το Θέρμο ετοιμάζεται για την ομιλία του στην ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματος που θα γίνει στις 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Αγρινίου.
Το βάρος της επίσκεψης εξάλλου έχει ριχτεί σε αυτή τη συγκέντρωση καθώς η επίσκεψη του στη Ναύπακτο, την Ανάληψη και το Θέρμο είχε λιγότερο πολιτικά χαρακτηριστικά και κυρίως στόχευε στην επαφή του προέδρου της ΝΔ με τους πολίτες. Καθόλου τυχαία η επίσκεψη δεν περιλαμβάνει συναντήσεις θεσμικές με τις δημοτικές αρχές.
Σε Ναύπακτο, Θέρμο και Ανάληψη περπάτησε στους δρόμους, μπήκε σε καταστήματα και καφενεία , άκουσε τους κατοίκους, μίλησε με αγρότες και  εμπόρους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στη διαδρομή εξάλλου κατέβηκε πολλές φορές από το αμάξι για να συνομιλήσει με κατοίκους.
Δυο γιαγιάδες που έκαναν νεύμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να σταματήσει πάνω στον παλιό δρόμο που συνδέει τον Εύηνο με την Ανάληψη έκλεψαν τις εντυπώσεις. «Σε περιμένουμε από το πρωί να σου ευχηθούμε κάθε καλό», τού είπαν μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο και τις αγκάλιασε. «Κυριάκο έχω τρισέγγονα, σε παρακαλώ να φροντίσεις για τους νέους», του ζήτησε η μία από τις δύο ηλικιωμένες γυναίκες. «Θα κάνω ό,τι μπορώ, να ‘στε σίγουρη» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.

Το tweet του Kυριάκου Μητσοτάκη

Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες:


Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Θεαθήναι

    Εξήγησε αραγε γιατι πτωχεύσαμε και το πως εκοψε συνταξεις και δώρα…..στους συνταξιουχους;;;;;

  2. Ανώνυμος

    ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ !!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?????? ΨΥΧΩ !!!!!!!!!!!!!!!! Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ !!! ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ !!!!! CHRISTOS

  3. Αναρχοκαπιτάλας

    Τους νέους έδιωξε από Ελλάδα η πολιτική που χρεοκόπησε τη χώρα. Η πολιτική των διορισμών στο δημόσιο και των συνταξιοδοτήσεων από τα 40 έτη, των Κουρουμπλήδων και των Μωραίτηδων του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν για 40 ολόκληρα χρόνια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.