Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021

20 ώρες χωρίς νερό η Σκουτερά

20 ώρες χωρίς νερό η Σκουτερά

Περισσότερες από 20 είναι οι ώρες χωρίς νερό σε μεγάλο κομμάτι της Σκουτεράς  με τους κατοίκους της περιοχής να ζητούν υδροφόρα ώστε να δοθεί μία προσωρινή λύση στο πρόβλημα υδροδότησης. Χαρασκτηριστικά το skouteranews.blogspot.com   αναφέρει απευθυνόμενο στους αρμοδίους:

“Επειδή η πρόσβαση σε επαρκές και ασφαλές πόσιμο νερό αποτελεί θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ και, ταυτόχρονα, σημαντική προϋπόθεση για τη διατήρηση και προαγωγή της ατομικής και δημόσιας υγείας,Επειδή η διασφάλιση του δικαιώματος αυτού αποτελεί, αντίστοιχα, βασική υποχρέωση της Πολιτείας, απέναντι στην οποία καμία ολιγωρία ή αδράνεια δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, οφείλετε να λάβετε απαραίτητα μέτρα άμεσα, μέτρα κοινωνικής μέριμνας για την προστασία των ευπαθών ομάδων αλλά και φυσικά όλων των συγχωριανών μας.

Λόγω των καιρικών συνθηκών που αναμένονται με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει 38-39 βαθμούς αυτό το τριήμερο , η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος είναι κανόνας”.

Nεώτερη ενημέρωση: Βρέθηκε λύση προσωρινά με την αύξηση της ροής από πηγή στις δεξαμενές κατά 10 κυβικά περισσότερο την ώρα

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.