Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

«Είναι πολύ σκληρός αντίπαλος ο κορωνοϊός» λέει βιωματικά ο Λιβανός (βίντεο)

«Είναι πολύ σκληρός αντίπαλος ο κορωνοϊός» λέει βιωματικά ο Λιβανός (βίντεο)

«Σκληρό και επικίνδυνο εχθρό» χαρακτήρισε τον κορωνοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιος Λιβανός,  .

Ο κ. Λιβανός παρενέβη σε συζήτηση στη Βουλή ηλεκτρονικά, καθώς από την Δευτέρα νοσεί από κορωνοϊό. Στην αρχή της παρέμβασής του έκανε αναφορά στην πανδημία και κάλεσε όλους τους Έλληνες να εμβολιασθούν, ενώ αναφέρθηκε και στον σημερινό εορτασμό της Ημέρας Εθνικής Αντίστασης, επισημαίνοντας ότι όταν οι Έλληνες δρουν ενωμένοι, μπορούν να κάνουν θαύματα.

Απευθυνόμενος στους συναδέλφους του βουλευτές ο κ. Λιβανός είπε:

«Σας ευχαριστώ θερμά  κατ΄ αρχήν για τις ευχές …

Δυστυχώς νόσησα και εγώ και η σύζυγός μου και η μικρή μας κόρη, η Αλίκη  που ήταν ανεμβολίαστη, γιατί είναι 10 ετών, δυό μέρες πριν κάνω την τρίτη δόση που θα ήταν πολύ ασφαλής προφύλαξη.

Είναι ένας πολύ δύσκολος εχθρός ο κορωνοιός , το γνωρίζω πλέον και βιωματικά και θα μου επιτρέψετε να πω ότι δεν γνωρίζω εάν βρισκόμαστε στο τέλος της αρχής  ή στην αρχή του τέλους  αυτής της πανδημίας.

Ξέρω ότι εμφανίζεται κάθε 100 χρόνια, ξέρω ότι έχει τεράστιες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και τεράστια οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο.

Ξέρω και βιωματικά ότι είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος ο κορωνοϊός, μια πολύ επικίνδυνη αρρώστια και με την ευκαιρία αυτή θέλω να το πω και στη Βουλή σήμερα και μέσω της Βουλής στον Ελληνικό λαό ότι έχουμε μόνο μια λύση να τον αντιμετωπίσουμε: να εμβολιαστούμε.

Αυτοί που έχουν κάνει τις δύο δόσεις να κάνουν την τρίτη δόση γρήγορα. Αυτοί οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν πειστεί να τρέξουν να κάνουν τα εμβόλια. Και εμείς κυρίως οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού στο Κοινοβούλιο,, να βάλουμε ως στόχο μας κάθε μέρα να πείθουμε δέκα, εννιά, πέντε και ένα έστω συμπολίτη μας να πάει να εμβολιαστεί. 

Αυτή είναι η μόνη άμυνά μας και αυτή είναι η δύναμή μας για να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε την κανονικότητα στη ζωή μας, να φύγουμε απ΄ αυτόν το εφιάλτη».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.