Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου Παπαναστασίου με θέμα τον…Κατσιφάρα

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου Παπαναστασίου με θέμα τον…Κατσιφάρα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, αύριο Κυριακή 21 Μαΐου .
Πρόκειται για έκτακτη συνέντευξη για την οποία ενημερώθηκαν τα μέσα ενημέρωσης πριν λίγα λεπτά. Δεν έχει γίνει γνωστό το αντικείμενο της ωστόσο ενδέχεται η συνέντευξη να σχετίζεται με το σάλο που έχει προκληθεί στους κόλπους των αυτοδιοικητικών της Αιτωλοακαρνανίας για την επιλογή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα να υπογράψει την ένταξη  στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα με συνολικό κόστος 52.449.600 ευρώ της  κατασκευή και  αναβάθμισης του δρόμου που συνδέει την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας με τη Λευκάδα σε δύο  τμήματα, από Βόνιτσα μέχρι και την είσοδο του νησιού και από Άκτιο μέχρι τον Άγιο Νικόλαο.
Την επιλογή δηλαδή να χρεωθεί η Περιφέρεια το κόστος ενός έργου που, κατά μια διάχυτη άποψη, θα έπρεπε να αναλάβει η Κεντρική Εξουσία και για το οποίο υπήρξαν κωλυσιεργίες από τις κυβερνήσεις . Ένας προϋπολογισμός υπέρογκος σε σύγκριση με το υπόλοιπο ποσό που προβλέπει το ΠΕΠ για τους οδικούς άξονες στη Δυτική Ελλάδα, όταν -για παράδειγμα- ακόμη δεν έχει λυθεί το θέμα της χρηματοδότησης της Ιονίας Οδού.
Με ενδιαφέρον ωστόσο αναμένονται τα λεγόμενα Παπαναστασίου για το ζήτημα αυτό. Πολύ περισσότερο όταν μέχρι τώρα οι σχέσεις δημοτικής αρχής Αγρινίου και Περιφερειακής Αρχής θεωρούνται…αγαστές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. ΔΗΜΉΤΡΗΣ

  Δήμαρχε μπράβο από όλους για αυτό που ίσως εικάζεται να πεις…
  Το έχουμε χάσει τελείως.

 2. Μάιος Καίσαρ

  Εμπλοκή στις σχέσεις δημάρχου και περιφερειας.
  Μάλλον ο φακελος ΒΑΑ είναι σουρωτήρι.
  Κλάμα οι Πατρικιοι.
  Από τη Σύγκλητο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.