Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Εκδηλώσεις για την ανάδειξη και προβολή της Λίμνης Κρεμαστών

Εκδηλώσεις για την ανάδειξη και προβολή της Λίμνης Κρεμαστών

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με στόχο τη συγκράτηση των ορεινών πληθυσμών και την βελτίωση της ποιότητας ζωής προωθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης ορεινών περιοχών.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας στηριζόμενη στη μελέτη για την Λίμνη Κρεμαστών θέτει ως στρατηγικό στόχο την τουριστική και αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μέσα από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον παρεμβάσεις. Παράλληλα επιδιώκει την προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού με την ανάδειξη των φυσικών και πολιτιστικών πόρων.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 περιήγηση με σκάφη στην Λίμνη Κρεμαστών με την συμμετοχή δημοσιογράφων και εκπροσώπων φορέων τόσο από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όσο και από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Αξιοποίηση της Λίμνης Κρεμαστών – Η επόμενη μέρα». Για την συμμετοχή στην εκδήλωση εκπροσώπων φορέων και συλλόγων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας στο 2237350764 ή στο email antiperiferiarxis@evr.pste.gov.gr έως την Τρίτη 09 Ιουνίου και ώρα 12:00. Οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να θέτουνε ερωτήσεις σε πραγματικό χρόνο μέσο ηλεκτρονικού μηνύματος που θα υποστηρίζεται από την εφαρμογή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Να αφήσουν, το περιβάλλον ανέγγιχτο, διότι όπου έγινε παρέμβαση μόνο καταστροφή έφερε, ποιοί ανεγκέφαλοι είναι αυτή που οραματίζονται σε τέτοιο περιβάλλον περιοχή τετοια ανάπτυξη, ( η περιοχή παλαιότερα έφερε το πλούτο της, σε γεωργία κτηνοτροφία, παντού στη περιοχή έσφυζε από ζωή, η παρέμβαση όμως έφερε το σημερινό αποτέλεσμα που βλέπουμε, μετά το φράγμα κτλ, ας φέρουν τη κατάσταση του 1960 και ας αφήσουν να ονοιροπολουν με παρεμβάσεις στο περιβάλλον, το περιβάλλον τα τελευταία χρόνια το πλήρωσε)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.