Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019

Εκδρομή των «Warriors» και κάλεσμα σε συσπείρωση για το Ατρόμητος – Παναιτωλικός

ekdromi-peristeri
Κάλεσμα σε συσπείρωση απευθύνουν από την ιστοσελίδα τους οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού «Warriors – Θύρα 6», με το οποίο μάλιστα γνωστοποιούν πως την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και ώρα 11:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στο Περιστέρι για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Ειδικότερα η ανάρτησή τους:

Επειδή η ομάδα, τη παρούσα στιγμή, μας χρειάζεται ακόμη περισσότερο και επειδή δεν ξενερώνουμε ποτέ, διοργανώνουμε εκδρομή στο Περιστέρι για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.
Κυριακή 14/01
Τιμή εκδρομής: 25ευρώ (με εισιτήριο αγώνα)
Αναχώρηση: 11.30 (από γήπεδο Παναιτωλικού)
Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή απευθυνθείτε στον σύνδεσμο Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο 20.00-21.00
Δεν ξενερώνουμε ποτέ-Όλοι Περιστέρι!

Σε συσπείρωση καλεί και ο σύνδεσμος της «Θύρας 6» στην Αθήνα:

ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!
Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλο τον λαό του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα να μας ακολουθήσει στο πέταλο του δημοτικoύ σταδίου του Περιστερίου την Κυριακή 14/1 για το ματς της ομάδας μας ενάντια στον Ατρόμητο στις 17:15. Όλοι εκεί, να καταστήσουμε σαφές με την δυναμική μας το πόσο βαριά είναι η φανέλα του Συλλόγου μας. Η συνολική τιμή εκδρομής απο Αγρίνιο είναι 25ευρώ (με εισ. αγώνα). Ραντεβού με τον υπόλοιπο κόσμο στο πέταλο (Θύρα 1). Η τιμή του εισιτηρίου ειναι 10ευρώ.

Warriors – Θύρα 6 est.1981
ΘΥΡΑ 6 Αθήνας

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.