Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Εκδρομή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου στην Πάτρα

ekdromi-4o-dimotiko-patra (1)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 η τρίτη συνεχόμενη εκδρομή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, με ενέργειες του Δ.Σ., μαθητές, γονείς και φίλοι απόλαυσαν μοναδικές στιγμές χαράς και ευτυχίας στην Πάτρα.
Συγκεκριμένα η ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της “Achaia Claus”, η περιήγηση με το ατελείωτο παιχνίδι στο πάρκο αναψυχής “Ιπποκάμηλος” καθώς και ενημέρωση στο “πάρκο των Δεινοσαύρων”, αποτέλεσαν την ουσία και την αιτία επιτυχίας της εκδρομής.
Οι συλλογικές πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί από το Δ.Σ. τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο βοηθούν ποικιλοτρόπως και στην δημιουργία συνθηκών, που συμβάλλουν στην ανάταση της παιδικής ψυχοσύνθεσης. Ενέργειες όπως αποδράσεις από την καθημερινότητά και αλλαγή παραστάσεων με επιπρόσθετο όφελος την σύναψη καλών σχέσεων και επικοινωνίας μεταξύ των γονέων.
“Τέλος ευχόμαστε καλή επιτυχία & υγεία στους μαθητές για τις πανελλαδικές και προαγωγικές τους εξετάσεις” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

ekdromi-4o-dimotiko-patra (2)

ekdromi-4o-dimotiko-patra (3)

ekdromi-4o-dimotiko-patra (4)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.