Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Έκοψε την πίτα του το ΚΕΣΥ Αιτωλοακαρνανίας (φωτο)

Έκοψε την πίτα του το ΚΕΣΥ Αιτωλοακαρνανίας (φωτο)

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 το Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) Αιτωλοακαρνανίας με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας κ. Καζαντζής, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κολοβός καθώς και ο κ. Σκαρμούτσος αιρετός ΠΥΣΠΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Προϊστάμενος του ΚΕΣΥ κ. Ρισβάς αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους τόνισε μεταξύ άλλων ότι αποστολή του ΚΕΣΥ είναι η υποστήριξη των σχολικών μονάδων του νομού Αιτωλοακαρνανίας για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων ανεξαιρέτως των μαθητών στην εκπαίδευση και την προάσπιση της αρμονικής ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης και προόδου.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης αφού ευλόγησε τη Βασιλόπιτα ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, υγεία και δύναμη στο δύσκολο εκπαιδευτικό τους έργο, τονίζοντας την υποχρέωση να είμαστε δίπλα σε όλους που το έχουν ανάγκη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.