Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021

Διεργασίες ξανά με Κουρουμπλή

Διεργασίες ξανά με Κουρουμπλή

για το ψηφοδέλτιο ΑιτωλοακαρνανίαςΣτην τελική ευθεία για τις εθνικές κάλπες της 7ης Ιουλίου βρισκόμαστε ήδη και το οξύμωρο είναι πως ακόμη δεν εχουν οριστικοποιηθεί τα ψηφοδέλτια των δύο κομμάτων εξουσίας , του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.
Εκ των πραγμάτων αυτό αναμένεται να συμβεί έως αύριο κάτι που σημαίνει πως από ώρα σε ώρα αναμενονται οι ανακοινώσεις.
Ειδικότερα στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία το ενδιαφέρον στρέφεται στη μία θέση που απομένει κενή μετά την τραγελαφική υπόθεση της υποψηφιότητας του Ν.Μπουγιούρη που ανακοινώθηκε ως υποψήφιος την Τετάρτη και αποσύρθηκε την Πέμπτη.
Οι νεώτερες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρές διεργασίες γύρω από το ζήτημα που περιλαμβάνουν ακόμη και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ο Αιτωλοακαρνάνας πολιτικός που εκλεγόταν βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία με το ΠΑΣΟΚ μεταπήδησε στη Β’ Αθηνών παράλληλα με τη μεταπήδηση του στον ΣΥΡΙΖΑ. Εξελέγη εκεί πανηγυρικά και διετέλεσε υπουργός ενώ στις πρόσφατες εκλογές διεκδίκησε χωρίς επιτυχία την εκλογή του στην Ευρωβουλή.
Εν συνεχεία, με την προκήρυξη των εθνικών εκλογών, διακινήθηκε το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Αιτωλοακαρνανία ωστόσο η ανακοίνωση του ως υποψήφιου στην Β2 Δυτικού Τομέα της Β’ Αθήνας έβαλε τέλος στα σενάρια.
Τα σενάρια ωστόσο επανήλθαν με έμφαση τις τελευταίες ημέρες και θέλουν τον Π.Κουρουμπλή να συζητά ακόμη με τον Αλ. Τσίπρα για την υποψηφιότητα του στο νομό μας, δεδομένου και του συνωστισμού κορυφαίων υπουργών στην Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών.
Γνώστες των διεργασιών λοιπόν δεν αποκλείουν τις εκπλήξεις ωστόσο όπως και να έχει άμεσα, ίσως και σήμερα, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.