Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Μεγάλη φωτιά στους Αμοργιανούς Βάλτου

Μεγάλη φωτιά στους Αμοργιανούς Βάλτου

fotia
Μεγάλη φωτιά, η οποία αυτή τη στιγμή μαίνεται εκτός ελέγχου, ξέσπασε γύρω στις 12.30 το μεσημέρι στους Αμοργιανούς του Βάλτου, του δήμου Αμφιλοχίας. Η φωτιά είναι σε δύσβατη περιοχή και η επιχείρηση κατάσβεσής της κρίνεται πολύ δύσκολη ενώ εχουν κληθεί και εναέρια μέσα. Η φωτιά πάντως δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.
Βρίσκονται στην φωτιά  ήδη 10 οχήματα και οι επίγειες δυνάμεις ενισχύονται διαρκώς για να συνδράμουν τους άνδρες της Π.Υ. Αμφιλοχίας που έφτασαν πρώτοι. Στην περιοχή συνδράμουν και μέσα που διαθέτει ο δήμος Αμφιλοχίας καθώς και κλιμάκιο της Περιφέρειας υπό την αντιπεριφερειάρχη κ. Χ. Σταρακά.
Ζήτημα πάντως που προκαλεί ανησυχία  υπάρχει με τα εναέρια μέσα καθώς τα περισσότερα έχουν αποχωρήσει για να επιχειρήσουν στη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στην Ζάκυνθο.

Νεώτερη ενημέρωση: Βραδινές ώρες του Σαββάτου και η φωτιά στην περιοχή των Αμοργιανών Βάλτου παραμένει σε εξέλιξη. Επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα ενώ δυσχεραίνει τις προσπάθειες τους το γεγονός πως η περιοχή είναι εξαιρετικά δύσβατη . Δύναμη της πυροσβεστικής παράλληλα έσπευσε και στην περιοχή των Βρουβιανών του ορεινού Βάλτου για φωτιά.

1

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.